Lappajärven omakotiyhdistys lopettaa toimintansa

31.12. otetussa kuvassa Sointu Ketola, Matti Etelämäki, Kalervo Latvala ja Arvi Kangastie.
LAPPAJÄRVEN omakotiyhdistys lopetti toimintansa 31.12.2021. Neljännesvuosisadan ansiokkaasti toimineessa yhdistyksessä on ollut jäseniä alusta pitäen useita kymmeniä. Viime aikoina jäsenmäärä on kuitenkin pienentynyt, ja hallitukseen on ollut vaikeuksia saada henkilöitä. Etenkin sihteeri on ollut hakusessa.

Yhdistys on tehnyt arvokasta kulttuurityötä. Lappajärven omakotiasukkaille järjestettiin vuosittain kaunein piha -kilpailu yhteensä toistakymmentä kertaa. Messumatkoja järjestettiin puutarhanäyttelyihin ja myös muihin kohteisiin.  

Varoja kerättiin useana vuonna huutokaupoilla. Toimintaa olivat tukeneet myös Osuuspankki ja isojakokunta. 

Hallituksen jäsenet Kalervo Latvala ja Arvi Kangastie olivat olleet mukana toiminnassa alusta pitäen. Muita hallituksen jäseniä ovat olleet Mirkku Halonen, Sointu Ketola ja Matti Etelämäki. 

Yhdistys haluaa kiittää mukana olleita ja myötäeläneitä sekä talkoolaisia.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.