Seurakunnan muutto viivästynyt Kortesjärvellä

KORTESJÄRVEN seurakunnan oli tarkoitus muuttaa terveyskeskukseen 1.1.2022. Aikataulu toteutuu toimistotilojen osalta, mutta salin muutostyöt kestävät viitisen kuukautta.

Rakennuskustannukset ovat nousseet vuoden aikana merkittävästi. Ne ovat nyt 470 000 euroa. Vuokrattavaa pinta-alaa on myös tarkistettu käytävillä ja teknisillä tiloilla. Sen takia kaupunki ja seurakunta ovat laatineet uuden vuokrasopimuksen.

Vuokra-aika alkaa 1.6.2022 ja päättyy vuonna 2037.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.