Evijärvellä palkittiin urheilijoita

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVELLÄ palkittiin joulukuussa urheilustipendein vuoden aikana menestyneitä urheilijoita.

Aimo Järvelälle myönnettiin 400 euron stipendi. Järvelä on voittanut sisäsoudun ikämiessarjoissa SM-hopeaa puolimaratonilla, 10 000 metrillä ja 2 000 metrillä, SM-pronssia 500 metrillä, SM-hopeaa puuvenesoudun parisoudun 10 000 metrillä, SM-pronssia 1 000 metrillä, Baltian-mestaruushopeaa 1 000 metrillä, MM-hopeaa 2 000 metrillä, PM-kultaa 1 000 ja 2 000 metrillä sekä British Rowing -kisojen kultaa 2 000 ja 500 metrillä. Lisäksi hän teki suomenennätykset molemmilla matkoilla viimeksi listatussa kilpailussa. Hänellä on lisäksi kuusi piirinmestaruusmitalia yleisurheilussa.

200 euron stipendin saanut Matti Holm on voittanut jääkiekon MM-pronssia 65-vuotiaiden sarjassa. Evijärveläinen Holm edustaa Nitro-Kärppiä.

Evijärven Urheilijoita edustava Antero Lassila sai 200 euron stipendin leuanvetosuorituksistaan. 60-vuotiaiden, alle 70-kiloisten sarjassa kilpaileva Lassila voitti leuanvedon SM-kultaa helmikuussa 2020 sekä SM-hopeaa marraskuussa 2020 ja heinäkuussa 2021.

Hiihto- ja pyöräsuunnistaja Johanna Perkkalainen sai 300 euron stipendin. Hän voitti 55-vuotiaiden hiihtosuunnistuksessa SM-kultaa keskimatkalla ja sprintissä sekä SM-pronssia pitkällä matkalla. Lisäksi kultaa tuli niin kutsutussa D100-parikisassa, jossa kilpailevan parin yhteenlaskettu ikä on vähintään 100 vuotta. Pyöräsuunnistuksessa hän voitti SM-hopeaa pitkällä matkalla ja sprintissä sekä pronssia hiihtosuunnistusta vastaavassa ”satavuotiaiden” sarjassa.

Liisa Äyrä pokkasi 300 euron stipendin sisäsoudusta, jossa hän voitti naisten 50-vuotiaiden kevyen sarjan SM-kultaa niin puolimaratonilla, 10 000 metrillä, 2 000 metrillä kuin 500 metrilläkin. 500 metrillä tuli lisäksi suomenennätys. Hän oli neljäs sisäsoutuliigassa, johon lasketaan kaikkien naisten sarjojen pisteet jokaiselta matkalta ja niitä verrataan maailmanennätysaikaan.

Sanna Norrena sai 300 euroa 35-vuotiaiden naisten keihäänheiton SM-kullastaan. Jouni Kultalahti sai 50 euroa oltuaan neljäs 65-vuotiaiden miesten kiekonheiton SM-kisoissa ja voitettuaan piirinmestaruuskultaa kiekonheitossa ja keihäänheitossa sekä hopeaa kuulantyönnössä.

Joska Försti sai 100 euroa lentopallon SM-pronssista Kokkolan Tiikereiden riveissä sekä A-poikien SM-lopputurnauksen neljän parhaan joukkoon pääsystä Alahärmän Kisan riveissä. Jälkimmäistä turnausta ei pelattu koronan vuoksi. Antti Försti sai 100 euron valmentajastipendin samasta Alahärmän Kisan lopputurnauspaikasta.

Lotta Kuusisaari sai 35 euroa voitettuaan 100 metrillä piirinmestaruuskultaa 30-vuotiaissa. Alisa Koivukangas sai 50 euroa 17-vuotiaiden seitsenottelun aluemestaruushopeastaan.

Aida Koivisto sai 50 euroa 16-vuotiaiden hiihdon SM-parisprintin neljännestä sijasta sekä henkilökohtaisesta seitsemännestä sijasta.

Asser Koivisto sai 75 euroa voitettuaan 14-vuotiaiden aluemestaruuden yösuunnistuksessa.

Aaro Saari sai 35 euroa 10-vuotiaiden moukarinheiton piirinmestaruuden johdosta. Tatu Paananen oli niin ikään moukarissa 9-vuotiaden piirinmestaruuskisojen pronssimitalisti ja pokkasi siitä hyvästä 20 euroa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.