Anne Niemi jatkaa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajana

Jussi Eväsoja, Anne Niemi ja Jaana Rinta-Valkama johtavat Etelä-Pohjanmaan Yrittäjiä. Kuva: Noora Mykkänen

Vuosikokouksessa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenistö kokoontui päättämään tulevan vuoden toiminnan suuntaviivoista sekä hyväksyivät yksimielisesti talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2022.

Kokousväki äänesti varapuheenjohtajien lukumäärän muuttamisesta kolmesta varapuheenjohtajasta kahteen. Ehdotus kahdesta varapuheenjohtajasta voitti selvin äänin.

Puheenjohtajaksi valittu Niemi korosti puheessaan sitä, että Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien tulee olla vaikutusvaltainen ja arvostettu maakunnallinen vaikuttaja ja yrittäjien äänitorvi niin maakunnan sisällä kuin sen ulkopuolellakin.

Niemen lisäksi Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien ykkösketjun täydentävät varapuheenjohtajiksi valitut Kauhajoen Yrittäjien puheenjohtaja Jaana Rinta-Valkama sekä Ilmajoen Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Eväsoja.

Ähtärin Yrittäjät vuoden paikallisyhdistys
 

Puheenjohtajavalintojen lisäksi vuosikokouksessa palkittiin myös vuoden paikallisyhdistys. Palkinnon nappasi tänä vuonna Ähtärin Yrittäjät, joka on tehnyt ahkerasti töitä paikallisen vaikuttamisen eteen sekä ottanut aktiivisesti osaa kuntavaaleihin.

Ähtärin 11 yrittäjäehdokkaasta kuusi tuli valituksi ja lisäksi kolme ehdokasta lunasti paikkansa varavaltuutettuna.

Paikallisyhdistyksen hallituksesta kolme yrittäjää istuu myös kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksen puheenjohtajan nuijaa heiluttaa paikallisyhdistyksen sihteeri Leena Mäenpää.

Lisäksi yrittäjiä on mukana monissa yrittäjyyden kannalta tärkeissä luottamustehtävissä, esimerkiksi kasvu- ja elinvoimatyöryhmän puheenjohtajana toimii yrittäjä Reija Kaskimäki.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA