Evijärvi-palkinnon saanut Christian Rönnbacka lahjoittaa palkintorahat äänikirjoihin ikäihmisille, jotka eivät enää kykene lukemaan omatoimisesti

Keravalla asuva Rönnbacka ei päässyt paikalle. Kuvassa leijonien presidentti Jouni Kultalahti ja taustalla Jaakko Mönki, joka istuu kirjalaatikoiden päällä. Kuva: Henri Ruuska

Julkaistu:

Kategoria:

,

EVIJÄRVEN Viskarinaukiolla vietettiin illalla Lions Clubin kuusijuhlaa. Leijonien jakaman Evijärvi-palkinnon sai tänä vuonna evijärveläislähtöinen kirjailija Christian Rönnbacka, joka on tuonut työssään pitäjää esiin positiivisella tavalla.

Kirjailija on lahjoittanut Evijärvi-palkintoon sisältyneen rahasumman evijärveläisille ikäihmisille, jotka eivät enää kykene lukemaan itsenäisesti. Lahjoituksella ostetaan lahjakortteja, jotka käytetään äänikirjoihin. Leijonat, kunta ja vanhus- ja vammaisneuvosto toteuttavat myöhemmin lahjakorttien jakamisen niitä tarvitseville.

Rönnbacka oli myös lahjoittanut Evijärvelle kaksi laatikollista vanhoja kirjojaan, joita jaettiin kuusijuhlan kävijöille.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.