Keskusta nimesi lisää aluevaaliehdokkaita

KESKUSTAN Etelä-Pohjanmaan piiri nimesi loppuviikosta lisää aluevaaliehdokkaita: yhdeksän Etelä-Pohjanmaalla ja neljä Pohjanmaalla. Keskustalla on nyt Etelä-Pohjanmaalla 71 ehdokasta ja Pohjanmaalla 14 ehdokasta. Täydet listat ovat kummallakin hyvinvointialueella 73 ehdokasta.

3.12. nimetyt ehdokkaat ovat:

Etelä-Pohjanmaa:

Höykinpuro Tapio, Alajärvi

Tuuri Timo, Ilmajoki

Liinamaa Tapio, Kauhava

Ojanperä Harri, Kauhava

Mikkilä Juha, Kurikka

Pyylampi Pekka, Kurikka

Puoliväli-Oksala Jenni, Seinäjoki

Pasto Maarit, Seinäjoki

Taskinen Satu, Teuva

Pohjanmaa:

Viholainen Iida, Laihia

Koivisto Aleksi, Vaasa

Rintamäki Merja, Vaasa

Tuomisto Tauno, Vaasa

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.