Juttuniemestä vuoden yrittäjä Lappajärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Konehuolto Juttuniemi Oy, Aku-Matti Juttuniemi on valittu vuoden 2021 yrittäjäksi Lappajärvellä. Konehuolto Juttuniemi on ehtinyt 30-vuoden ikään, sen perusti aikanaan Kari Juttuniemi ja nyt yritystä johtaa Lappajärven vuoden yrittäjä Aku-Matti Juttuniemi.

Juttuniemi on yrittäjän myös muissa yrityksissä. Hän on toisena osakkaana LP-Laituri yhtiössä, joka valmistaa laitureita runkomateriaalinaan alumiini. Kolmantena yrityksenä on Evijärven pesula, jossa Juttuniemi on myös osakkaana. Yrittämisen lisäksi Juttuniemi vaikuttaa Lappajärven Kunnanvaltuustossa toisen kauden valtuutettuna.

Vuoden yrittäjä palkittiin Lappajärven Yrittäjien syyskokouksen yhteydessä. Vuoden yrittäjää kävi onnittelemassa myös Lappajärven kunnanjohtaja Sami Alasara ja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelusta Maria Ahvenniemi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.