Mestarisuksittelijakampanjat alkavat Vimpelissä; lapsille oma kampanja

VIMPELILÄISEN Mestarisuksittelijan tavoite on hiihtää 500 kilometriä talven aikana. Mestarisuksittelijakampanjassa kaikki tavoitteen saavuttaneet palkitaan perinteisesti hyvin palkinnoin.

Perinteisen kampanjan lisäksi lapsille on järjestetty oma kampanja omilla kilometritavoitteilla. Lasten mestarisuksittelijakampanjan tavoite on hiihtää ikävuotesi x 10 oleva kilometrimäärä. Esimerkiksi 6-vuotiaan tulee hiihtää 60 kilometriä ja 15-vuotiaan 150 kilometriä talven aikana. Lasten kampanja on tarkoitettu kaikille alle 15-vuotiaille. Lasten sarjan mestarisuksittelija tulevat saamaan palkinnot aikuisten kampanjan tavoin.  

Kampanja-aika on 1.12.2021–30. huhtikuuta ja kilometrit tulee ilmoittaa 13.5.2022 mennessä vapaa-aikatoimeen.

AT

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.