Mestarisuksittelijakampanjat alkavat Vimpelissä; lapsille oma kampanja

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Perinteisen kampanjan lisäksi lapsille on järjestetty oma kampanja omilla kilometritavoitteilla. Lasten mestarisuksittelijakampanjan tavoite on hiihtää ikävuotesi x 10 oleva kilometrimäärä. Esimerkiksi 6-vuotiaan tulee hiihtää 60 kilometriä ja 15-vuotiaan 150 kilometriä talven aikana. Lasten kampanja on tarkoitettu kaikille alle 15-vuotiaille. Lasten sarjan mestarisuksittelija tulevat saamaan palkinnot aikuisten kampanjan tavoin.  

Kampanja-aika on 1.12.2021–30. huhtikuuta ja kilometrit tulee ilmoittaa 13.5.2022 mennessä vapaa-aikatoimeen.

AT

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.