Evijärveläisen turkistarhan ovet säppiin ympäristöä vaarantavan toiminnan vuoksi

EVIJÄRVEN tekninen lautakunta esittää, että turkistarhausalan yritys Koivu turkis oy määrätään keskeyttämään ympäristöluvan vastainen ja ympäristölle vaaraa aiheuttava toiminta.

Lokakuussa tehdyllä tarkastuskäynnillä havaittiin, että tarha on vaarassa pilata ympäristöä ja sen toiminta on vastoin voimassa olevaa ympäristölupaa.

Yrittäjälle lähetettiin marraskuussa postilaatikkoon laadittu tarkastuskertomus ja hänelle varattiin tilaisuus antaa Evijärven tekniselle lautakunnalle selvitys asiasta. Hän ei kuitenkaan jättänyt selvitystä määräaikaan mennessä.

Koivu turkis oy:llä on ollut teknisen lautakunnan myöntämä lupa turkistarhauksen harjoittamiseen vuodesta 2012 lähtien. Jatkaakseen tarhausta yrittäjän tulee hakea ympäristösuojelulain (527/2014) 89§ mukaista ympäristöluvan muuttamista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.