Hyvän mielen valokulkue ilahduttaa ikäihmisiä kuudella paikkakunnalla

AIJJOOS-TOIMINTA järjestää joulukuussa kuudella paikkakunnalla Hyvän mielen valokulkueen.

–Kyseessä on “korona-ajan pikkujoulu” ikäihmisille. Mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa. Mukaan tarvitaan vain oma lyhty tai lamppu ja joulumieltä, kertoo Marja-Liisa Nevala Aijjoosista.

Valokulkue lyhtyeineen lähtee matkaan yhdessä ja käy laulamassa paikallisen palveluasumisen yksikön pihassa.

–Olemme ulkona, liikumme, laulamme, saamme hyvää mieltä ja piristämme alueen yksiköissä asuvia vanhuksia. Lisäksi luvassa on ulkoilun päätteeksi jouluiset kahvit.

KAUHAVALLA valokulkue järjestetään tiistaina 7.12. kello 15.15–16.15. Reitti kulkee Helmirannasta kaupungintalolle ja takaisin. Jouluinen tervehdys lauletaan sekä Helmirannan pihassa että kaupungintalon edessä kaupunginjohtaja Markku Lumiolle ja muulle kaupungintalon väelle. Jouluiset kahvit Helmirannassa.

Alahärmässä keskiviikkona 8.12. kello 15–16 reittinä on seurakuntatalo–Leporannan palvelukoti–Ruusupolku–seurakuntatalo. Leporannan pihassa lauletaan neljä laulua, ja seurakuntatalolla juodaan jouluiset kahvit. Yhteistyössä Aijjoos-toiminnan kanssa Eläkeliiton Alahärmän yhdistys, Härmäin invalidit ja Alahärmän kappeliseurakunta.

Ylihärmässä maanantaina 13.12. kello 15-16 reittinä on seurakuntatalo–Sointula–seurakuntatalo–Mäkikevari–seurakuntatalo. Lauletaan neljä laulua sekä Sointulan että Mäkikevarin pihassa. Jouluiset kahvit seurakuntatalolla.

Evijärvellä tiistaina 14.12. kello 15–16 kuljetaan kunnantalolta Antinrinteelle ja sieltä Rantaraitin kautta takaisin kunnantalolle. Lauletaan neljä laulua ensin Kaislahovin pihassa ja sitten Päkintuvan pihassa. Jouluiset kahvit kunnantalolla. Yhteistyössä Evijärven kunta.

Lappajärvellä keskiviikkona 15.12. kello 15–16 reitti on kirkko–Lintukoti–kirkko. Lauletaan neljä laulua Lintukodin pihassa. Hartaus ja jouluiset kahvit kirkossa. Yhteistyössä Lappajärven seurakunta.

Kortesjärvellä torstaina 16.12. kello 15–16 reittinä on Kortesjärven nuorisoseura–Tupasvilla–nuorisoseura. Lauletaan neljä laulua Tupasvillan pihassa. Jouluiset kahvit nuorisoseuralla. Yhteistyössä Kortesjärven kappeliseurakunta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.