Kotihoidon koronatartuntaketjussa kahdeksan positiivista testitulosta

Järvi-Pohjanmaan perusturvan kotihoitoon liittyneessä tartuntaketjussa on todettu nyt yhteensä kahdeksan jatkotartuntaa, jotka on todettu joko altistunteilta työntekijöiltä tai kotihoidon asiakkailta. Kaikki altistuneet henkilöt on testattu emmekä odota tartuntaluvun tässä ketjussa kasvavan ainakaan merkittävällä määrällä, tiedottaa pandemiajohtoryhmä.

Koronavirukselle on voinut altistua seuraavissa paikoissa:

La 20.11. klo 16-17.30 Alajärven uimahalli

La 20.11. klo 18-18.30 Hesburger/ABC Alajärvi

Mainos

Yllä mainittuina ajankohtina asioimassa olleita pyydetään tarkkailemaan mahdollisia oireita ja tarvittaessa hakeutumaan koronatestiin, ajanvaraus Alajärven flunssapoliklinikalle puhelinnumerosta 06 2412 7700.

Kaikista tärkeintä olisi nyt saada alueen rokotuskattavuus mahdollisimman korkeaksi. Koronarokotukseen voi tänään torstaina 25.11. hakeutua joko Alajärven monitoimihalliin tai Vimpelin terveysasemalle klo 15 asti ilman ajanvarausta. Sen lisäksi Alajärven terveyskeskuksessa jaetaan kahtena seuraavana lauantaina 27.11. ja 4.12. klo 8-16 myös koronarokotuksia influenssarokotuksien yhteydessä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.