Lappajärven kesäteatterissa jaetaan pesää kesällä 2022

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

LAPPAJÄRVEN kesäteatterin ensi kesän ohjelma on monipuolinen ja tuttuun tapaan musiikkia ja huumoria täynnä. Rikollisen hauska musiikkikomedia Pesänjako nähtiin loppuunmyydyssä Pyynikin kesäteatterissa tänä kesänä, ja kesällä 2022, 29. kesäkuuta–7. elokuuta, siitä saadaan nauttia Lappajärvellä.

Häilyvällä moraalilla varustettu asianajaja Jarmo Pasala joutuu piiloutumaan velkojaltaan Iso-Igorilta. Jarmo kätkeytyy veljensä, poliisipäällikkö Pertti Pasalan avustuksella rikkaan leskirouvan Miriam Rockwoodin kartanoon. Miriamin asioita hoitaa Pertin naisystävä Kaisa Mattila yhdessä alpakoista huolehtivan tyttärensä Lissun kanssa, mutta he vaikuttavat Jarmosta epäilyttävän tutulta…

Mutta kuka on Iso-Igor? Onko kukaan lopulta se, joksi itseään väittää? Ja miten käsitetaiteilija Onni liittyy tähän kaikkeen? Hämärähommat kietoutuvat hulvattomaksi vyyhdiksi Tuure Kilpeläisen ja Kaihon karavaanin musiikin tahdissa.

Lavalla nähdään huippunäyttelijöitä, kuten Team Ahmasta ja monista muista elokuvista ja televisiosarjoista tuttu Sari Siikander, muun muassa Kumman kaa -sarjassa nähty Minna Koskela, Tartu mikkiin -juontaja Sami Hintsanen sekä useissa teatterinäytöksissä vakuuttaneet Mikko Rantaniva, Ville Majamaa ja Pasi Sarikoski.

Näytelmässä mukana myös enkeliääninen Senni Raappana ja kitaran kanssa oman roolinsa taitaja Louie So .
Ohjaus ja sovitus Marika Vapaavuori. Hulvattoman tarinan käsikirjoituksen takaa löytyy rautainen kolmikko Ville Pusa, Sami Hintsanen ja Jani Karvinen eli Pinky Ponky Productions.

–Odotettavissa on siis varmasti mieleenpainuva ja hauska kesäteatterielämys, kertoo Kristian Hyyppä Lappajärven kesäteatterilta.

KESÄTEATTERISSA nähdään myös konsertteja ja stand up -esityksiä. Ohjelma selviää tarkemmin lähempänä kesää.

–Viikolla olevien näytösten alkamisaika on muutettu asiakkaiden pyynnöstä aikaisemmaksi. Kesällä 2022 viikkonäytökset alkavat kello 18, Hyyppä sanoo.

Lappajärven kesäteatteri pyörittää myös Hotelli Kivitipun rannassa olevaa Terrace Kirppu -rantaravintolaa.

–Rantalava rakentuu toukokuun lopulla, ja kesälauantaisin siellä saadaan nauttia laadukkaasta livemusiikista. Terrace Kirpusta voit vuokrata myös aktiviteetteja luontomatkailuun, kuten sup-lautoja, kajakkeja, vesijettejä sekä kalastuspalveluita.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.