Kauhava pohtii, miten tulos saadaan plussalle

KAUHAVAN kaupunginhallituksen kokouksessa 25.10. suunniteltiin muun muassa ensi vuoden talousarviota. Alustava tuloslaskelma on tällä hetkellä 754 000 euroa alijäämäinen.

Siihen vaikuttaa yhtenä tekijänä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen rahoitus. Kaupunginhallitus pyysi muttei saanut Kaksineuvoisen yhtymähallitukselta selvitystä siitä, miten Kauhavan vuoden 2022 maksuosuutta voitaisiin pienentää 600 000 eurolla.

Talousarviota on mahdollista tasapainottaa jonkin verran leikkaamalla kaupungin omia menoja, mutta sillä talousarviota ei saada tasapainoon. Alijäämää on kuitenkin mahdollista kattaa osittain omaisuuden tuotoilla ja myyntivoitoilla.

Investointien nettomäärä ensi vuodelle on 17 miljoonaa euroa. Kaupunki haluaa myös rekrytoida koulupsykologin sekä selvittää alle kolmivuotiaiden lasten kotihoidon tuen mahdollisen Kauhava-lisän vaikutus varhaiskasvatuspalveluiden kysyntään.

VANHUSNEUVOSTOON valittiin toimikaudeksi 23.8.2021–31.5.2023 Erkki M. Peltola (henkilökohtainen varajäsen Ulla Saha), Irmeli Jousmäki (Tarja Lehtinen), Eeva Haapsaari (-), Anna-Liisa Niemi (Aira Lahti), Anneli Holma (Helena Mäki), Erkki Mantere (-), Tuomo Rinne (Alpo Puroaho) ja Seppo Ruotsala (Kaarina Isosomppi).

Viranhaltijajäseniksi vanhusneuvostoon valittiin hallintojohtaja Liisa Salo ja hänen varajäsenekseen kaupunginjohtaja Markku Lumio. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen esityksestä vanhusneuvostoon nimettiin lisäksi Marita Neiro ja hänen varajäsenekseen Katri Nikkola. Puheenjohtajaksi nimettiin Anna-Liisa Niemi.

VAMMAISNEUVOSTOON valittiin samaksi toimikaudeksi Anu Nieminen (Päivi Pihakari), Tanja Malinen (Tiina Ala-Rantala), Tuula Paasovaara (Sisko Hanhimäki), Irja Pesonen (Aino Saha), Päivi Pihakari (Maarit Ahola), Anne Koivisto (-), Niina Övermark (-), Tuomo Rinne (-) ja Anne Vesterbacka (Marjo Hannula).

Viranhaltijajäseneksi nimettiin tekninen johtaja Antti Hakola ja hänen varajäsenekseen kaupunginjohtaja. Kaksineuvoisen esityksestä nimettiin Piia Liinamaa (varalle Mira Karvonen). Puheenjohtajaksi nimettiin Niina Övermark.

KULTTUURIOHJAAJAN, etsivän nuorisotyöntekijän ja kirjastoauton kuljettajan toimille myönnettiin täyttöluvat.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Kela tiedottaa ensi vuoden muutoksista.

Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänävuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.–8.10.2023 teemalla Tehdään

Kela tiedottaa ensi vuoden muutoksista.

Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänävuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.–8.10.2023 teemalla Tehdään

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.