Lappajärvelle 60. koronatartunta lokakuun tautiaallossa

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedotti torstaina 28. lokakuuta, että koronatartuntojen määrä alueella oli lisääntynyt keskiviikosta yhdellä.

Tartunnan saanut oli jo ollut karanteenissa. Tartunta liittyi Lappajärven koronatartuntaketjuun.

Yhteensä Lappajärven tartuntaketjussa on koronatartuntoja todettu 60:llä henkilöllä. Lappajärven koronatilanne on mennyt parempaan suuntaan ja tilanne näyttää nyt rauhoittuvan. Uusia tartuntoja voi tulla vielä ilmi, mutta pandemiajohtoryhmä ei näistä välttämättä enää tiedota. Järvi-Pohjanmaan alueelta edelleen 1-3 henkilöä on sairaalahoidossa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.