Lappajärven koulussa ei uusia tartuntoja eilisen jälkeen

EILISEN tiedotteen jälkeen Järvi-Pohjanmaalle ei ole ilmoitettu uusia koronatartuntoja. Tilanne voi kuitenkin muuttua iltapäivän ja illan aikana.

Lappajärvellä on todettu 18.10. jälkeen yhteensä 51 koronatartuntaa, jotka liittyvät kaikki samaan Lappajärven yhteiskoulun tartuntaketjuun. Koko Järvi-Pohjanmaan alueella otettiin 18.-24. lokakuuta 338 koronanäytettä, joten 15 prosenttia otetuista näytteistä on ollut positiivisia. Pääosin tartunnan saaneilla oireet ovat lieviä, mutta osalla oireet ovat myös vakavia ja yhdestä kolmeen henkilöä on sairaalahoidossa.

Ajankohtainen listaus mahdollisista altistumispaikoista löytyy Alajärven kaupungin sivuilta.

Altistumispaikoissa mainittuina ajankohtina oleskelleita henkilöitä pyydetään tarkkailemaan mahdollisia oireita ja tarvittaessa hakeutumaan koronatestiin. Ajanvaraus Alajärven flunssapoliklinikalle puhelinnumerosta 06 2412 7700.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.