Piispantarkastuksen kansanjuhla Alajärven monitoimihallissa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

OSANA Alajärven seurakunnassa pidettävää piispantarkastusta on myös ”Yhdessä eteenpäin” -nimen saanut kansanjuhla.

Perjantaina 29.10. kello 18 startataan kahvitarjoilulla kaupungin monitoimihallissa ja illan teema selkiytyy kello 18.30 alkavaan paneeliin. Paneelin juontaa viestintä- ja lähetyskoordinaattori Tiina Akomeah Alajärven seurakunnasta. Paneelin tarkoitus on löytää verkostojen mahdollisuuksia yhteistyöhön seurakunnan kanssa ja panelistien taustayhteisöjen asiantuntijuuksia esiin luotsaten. 

Panelistit ovat kirkkoherra Ari Auranen, kaupunginjohtaja Vesa Koivunen, nuorten urheilijoiden edustaja Eucabeth Kivikangas, peruspalvelujohtaja Jaakko Anttila, yrittäjä ja toimitusjohtaja Toni Harjula ja Taimelan koulun rehtori Kirsti Joensuu.

Paneelin lomassa kuullaan musiikkiesityksiä Tiemestarin Poikien ja Juliaana Kellokosken ja lasten ilahduttamana. Sen alkuun liittyy pieni leikkimielinen tietovisa liittyen erääseen kirkolliseen symboliin.

Piispa Simo Peura on myös paikan päällä ja hän on lupautunut tekemään yhteenvedon siitä, mitä hän paneelissa kuuli.

Nähdään kansanjuhlassa, Alajärven seurakunta tarjoaa kahvit.

Tiina Akomeah

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.