Joululahja heille, jotka muuten jäisivät ilman

Julkaistu:

Kategoria:

,

MLL:N Evijärven paikallisyhdistys toteuttaa perinteisen Joulupuu-keräyksen tänä vuonna yhteistyössä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen perhetyön ja neuvolan, koulukuraattorin, päiväkoti Tuulentuvan sekä Evijärven seurakunnan kanssa.

Keräyksen avulla pyritään tuomaan jouluiloa niille evijärveläisille 0–25-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka muuten voisivat jäädä ilman joululahjaa.

Lahjatoivelomakkeita on saatavilla Kuntayhtymän perhetyöntekijöiltä, neuvolasta, koulukuraattorilta, päiväkoti Tuulentuvasta sekä seurakunnan lapsityönohjaajalta.

–Jos tunnette perheenne kuuluvan Joulupuu-keräyksen piiriin, pyydämme teitä täyttämään ja palauttamaan lomakkeen Evijärven neuvolassa, kirkon päiväkerhossa tai koululla koulukuraattorin työhuoneessa sijaitseviin palautuslaatikoihin 12. marraskuuta mennessä, toteaa Jenni Hanka MLL:stä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.