Jätehuoltojärjestelmään liittymättömät ympäristösihteereiden asiaksi

Järviseudun jätelautakunta käsitteli kokouksessaan 5. lokakuuta 2021 kunnalliseen jätehuoltojärjestelmään liittymättömien tilannetta. Sen alueella on 790 taloutta, joita jätelautakunta on kahdella eri kirjeellä vuosina 2018 ja 2020 kehottanut siirtymään säännölliseen jätehuoltomääräysten ja jätelain mukaisen jätteenkuljetusjärjestelmän piiriin.

Kirjeitä on lähetetty yhteensä 1 368 talouteen.

Kunnittain liittymissopimusta vailla on Alajärvellä 220, Halsualla 63, Kyyjärvellä 62, Lappajärvellä 102, Lestijärvellä 58, Perhossa 49, Reisjärvellä 24, Soinissa 91 ja Vimpelissä 121 taloutta.

Järviseudun jätelautakunta päättää siirtää kyseessä olevat 790 kiinteistöä alueensa ympäristösihteereiden käsittelyyn ympäristönsuojeluviranomaisten toimenpiteitä varten.

Jätelautakunta pyytää ympäristösihteereitä esittämään 30.4.2022 mennessä, mitä liittymättömien kiinteistöjen tilanteen suhteen on tehty.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.