Rakenteilla oleva teollisuushalli palaa Kauhavalla

Kauhavalla syttyivät noin kello 12.30 iltapäivällä palamaan vielä rakenteilla olevan teollisuushallin kattorakenteet. Sisääntulotiellä kantatien 63:n varrella sijaitseva halli on Kauhavan yrityskiinteistöt oy:n rakennuttama teollisuushalli, jonne metallialan Steelcomp-yrityksen on tarkoitus muuttaa talvella.

Palo on hallinnassa. Sitä on ollut sammuttamassa useita yksiköitä Kauhavalta ja lähikunnista.

Steelcomp toimii Vaasassa sekä Kauhavalla, jossa sillä on tilat parin kilometrin päässä rakenteilla olevasta hallista. Uudesta hallista on tulossa noin 5 300 neliömetrin kokoinen, ja se maksaa enimmillään 4,5 miljoonaa euroa. Yritys on kertonut, että työpaikkoja luodaan noin 20.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.