Etelä-Pohjanmaan maakuntajohtajan virkaan haastatellaan neljä

Etelä-Pohjanmaan maakuntajohtajan virkaan kutsutaan haastateltaviksi neljä henkilöä. Haastateltavat ovat HT Jari Kolehmainen, FM Taru Ruutiainen, FT Antti Saartenoja ja HM Heli Seppelvirta.

Viranhakua hoitavaan valmisteluryhmään on nimetty uuden maakuntahallituksen ja -valtuuston puheenjohtajistot. Työryhmän puheenjohtajana toimii Etelä-Pohjanmaan maakuntavaltuuston puheenjohtaja Mikko Savola. Työryhmän tehtävänä on vastata rekrytointiprosessista sekä tehdä valintaesitys maakuntahallitukselle. Maakuntahallitus tekee esityksen maakuntajohtajan valinnasta maakuntavaltuustolle kokouksessaan 29.11.2021. Maakuntavaltuusto valitsee uuden maakuntajohtajan 13.12.2021.

Etelä-Pohjanmaan maakuntajohtajan virkaa haki määräaikaan mennessä kahdeksan henkilöä. Satu Ylisiurua-Hemminki on tämän jälkeen ilmoittanut peruvansa hakemuksensa tehtävään.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.