Lappajärven lukion vanhojen tanssi alkoi näyttävällä marssipoloneesilla

Tanssiparit olivat Petra Väkeväinen & Aleksi Savola, Terhi Kangastie & Jaakko Tenhunen, Emilia Kujala & Antti Valkosalo, Kristiina Särkijärvi & Tomi Hernesniemi, Kia Etelämäki & Viljami Turpeinen, Saana Rannisto & Eero Murtoniemi, Sanni Savola & Väinö Ala-aho sekä juontajat Olivia Kangastie ja Petra Puntola.
Tapani Tyynelän kuvia Lappajärven vanhojen tansseista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.