Kenelle Alajärven kulttuuripalkinto tänä vuonna? Ehdota palkittavaa.

ALAJÄRVEN kaupunki myöntää kulttuuripalkinnon vuosittain yhdelle tai useammalle paikkakunnalla asuvalle tai syntyneelle henkilölle, työryhmälle, yhdistykselle tai yhteisölle, tunnustuksena merkittäväksi katsottavasta kulttuuriteosta tai -työstä.

Nyt kulttuuritoimelle voi esittää ehdotuksia palkinnon saajasta. Ehdotukset ovat luonteeltaan neuvoa antavia, ja lopullisen päätöksen tekee Alajärven kaupungin sivistyslautakunta. Kulttuuritoimija ei voi esittää itseään palkinnon saajaksi. Ainoastaan nimellä ja yhteystiedoilla lähetetyt ehdotukset otetaan huomioon.
Kulttuuripalkinnot myönnetään perinteisesti itsenäisyyspäivän juhlan yhteydessä.
Ehdotukset, mielellään perusteluineen, pyydetään lähettämään sähköpostilla paivi.haapaniemi@alajarvi.fi 29.10.2021 mennessä.

Vuonna 2020 palkinto myönnettiin Urho Karille ja Heikki Honkolalle, 2019 Eerik Kantokoskelle ja Paalijärven kyläyhdistykselle, 2018 Annukka Raatikaiselle ja Niina Hallilalle, 2017 Korsukuorolle, 2016 Sari Haapaniemelle ja 2015 Tommi Niskalalle sekä Aalto ja Aarioita -festivaalille.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.