Kortesjärven joululehteen kaivataan kirjoituksia

KORTESJÄRVEN Joulu -lehdestä kootaan taas mukavaa lukupaketti kiinnostavista aiheista; juttuja tämän päivän mielenkiintoisista tapahtumista sekä mukavia muistoja menneiltä vuosilta.

Kylätapahtumat, luokkakokoukset, kesätapahtumat yhtä hyvin kuin kiihkeät jalkapallo-ottelun kamppailut tai muuttuva elinympäristömme, henkilöhistoriat tai sukujen vaiheet ovat mukavaa luettavaa joululehdestä.

Kortesjärven Joulu-lehden kustantaja on Kortesjärven Järvi-Veikot ry eli joululehti tukee osaltaan pitäjän liikuntaharrastuksia. Lehti ilmestyy marraskuun lopussa. Aineistoa voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen kortesjarvenjoulu@gmail.com. Samaan osoitteeseen voi jättää myös joululehden tilauksia. Lehden tekijät toivovat, että aineistot lähetettäisiin 10. lokakuuta mennessä. Lisätietoja Jouni Mattilalta tai Marita Mattilalta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.