Järviseudun katutaidenäyttelykierros käynnistyy Soinista

Julkaistu:

Hautaluoman työskentelyä sai käydä seuraamassa paikan päällä, ja maalaamisen lomassa keskusteltiin maalattavien kohteiden historiasta ja työn etenemisestä.

Hautaluoman tulkintoja siitä, miltä näyttää pesäpallon tiimellys Vimpelin Saarikentällä tai upeat Lappajärven aallot Nykälänniemessä, pääsee katsomaan maalauskuntien kirjastoissa syksyn ja talven aikana. Taidenäyttelykiertue alkaa Soinista 5.10.2021. Lappajärven kirjastossa taulut ovat esillä 1.11.–22.11.2021, Vimpelin kirjastossa 29.11.–19.12.2021, Kuortaneen kirjastossa 10.1.–30.1.2022 ja Alavuden kirjastossa 3.2.–24.2.2022. Näyttelyt ovat avoinna kirjastojen aukioloaikoina.

Mainos

Näyttelyiden yhteydessä järjestetään myös ohjattuja yleisötyön sisältöjä ikääntyneille. Lisätietoja näistä voi tiedustella kuntien yhteyshenkilöiltä.

Taidenäyttelykiertueen järjestävät Soinin, Lappajärven, Vimpelin ja Kuortaneen kunnat sekä Alavuden kaupunki yhdessä Etelä-Pohjanmaan liiton koordinoiman alueellisen kulttuurin kehittämistehtävän Kulttuurin paikan kanssa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.