Vimpelin uusi koronatartunta aiheuttanee 20-30 henkilön karanteenin

Julkaistu:

Aihe:

Koronapositiivisen tuloksen saaneelle henkilölle altistuneet on kartoitettu ja heitä tavoitetaan parhaillaan. Osa altistuneista tullaan asettamaan karanteeniin,  riippuen altistuksen tyypistä, ja onko altistuneella henkilöllä ollut rokotesuoja hankittuna. Arviolta 20-30 henkilöä tullaan asettamaan karanteeniin.

Koronapositiiviselle henkilölle on voinut altistua torstaina 9.9 Vimpelin Motelli Kotipesässä kello 15-16, ei suu-nenäsuojusta käytössä, miesten Superpesiksen välieräottelussa Vimpelin Veto-Kouvolan Pallonlyöjät, katsomotilat kello 16-18.30 sekä VIP-tilat klo 17-17.30 välisenä aikana, ei suu-nenäsuojusta käytössäsekä Pub Applejackissa kello 18.30-19, ei suu-nenäsuojusta käytössä.

Perjantaina 10.9. mahdollinen altistus on voinut tapahtua Vimpelin apteekissa kello 12-12.30, jolloin tartunnan saaneella on ollut suu-nenäsuojus käytössä

Yllä mainittuina ajankohtina asioimassa olleita pyydetään tarkkailemaan mahdollisia oireita ja tarvittaessa hakeutumaan koronatestiin, toteaa pandemiajohtoryhmä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.