Vimpelin uusi koronatartunta aiheuttanee 20-30 henkilön karanteenin

Maanantaina 13.9. Järvi-Pohjanmaan alueella Vimpelissä on todettu positiivinen koronatartunta, joka on peräisin muualta Suomesta, tiedottaa Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä.

Koronapositiivisen tuloksen saaneelle henkilölle altistuneet on kartoitettu ja heitä tavoitetaan parhaillaan. Osa altistuneista tullaan asettamaan karanteeniin,  riippuen altistuksen tyypistä, ja onko altistuneella henkilöllä ollut rokotesuoja hankittuna. Arviolta 20-30 henkilöä tullaan asettamaan karanteeniin.

Koronapositiiviselle henkilölle on voinut altistua torstaina 9.9 Vimpelin Motelli Kotipesässä kello 15-16, ei suu-nenäsuojusta käytössä, miesten Superpesiksen välieräottelussa Vimpelin Veto-Kouvolan Pallonlyöjät, katsomotilat kello 16-18.30 sekä VIP-tilat klo 17-17.30 välisenä aikana, ei suu-nenäsuojusta käytössäsekä Pub Applejackissa kello 18.30-19, ei suu-nenäsuojusta käytössä.

Perjantaina 10.9. mahdollinen altistus on voinut tapahtua Vimpelin apteekissa kello 12-12.30, jolloin tartunnan saaneella on ollut suu-nenäsuojus käytössä

Yllä mainittuina ajankohtina asioimassa olleita pyydetään tarkkailemaan mahdollisia oireita ja tarvittaessa hakeutumaan koronatestiin, toteaa pandemiajohtoryhmä.

Jaa juttu: