Ylilatinki latisti Vedon välieräavauksen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELIN Veto selvitti tiensä Superpesiksen välieriin suorilla 3–0 voitoilla Pattijoen Urheilijoista. Välieräsarja Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan käynnistyi Saarikentällä sunnuntaina. Koleassa säässä pelattua ottelua seurasi paikan päällä 1 917 katsojaa. Suureen hurmokseen eivät päässeet joukkue eikä yleisö. Kouvola vei ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan numeroin 0–2 (1–3, 3–5).

–Oli sellaista ylilatinkia tuossa pelissä, että tuli typeriä virheitä, analysoi Vedon parhaana palkittu Mikko Kanala.

Kanala toi kaksi juoksua ja meni kentälle kaikilla yrityksillä. Kakkospalkinnon sai Veli-Pekka Yli-Hirvelä.

Veto aloitti ottelun vahvasti ulkona, eikä KoPla saanut ensimmäisissä sisävuoroissaan mitään mahdollisuuksia tilanteen rakenteluun. Janne Mäkelä kotiutti Mikko Vihriälän Vedon toisessa sisävuorossa, minkä jälkeen Kouvolan vahva ulkopeli piti kotiutusyritykset yrityksinä. KoPla pystyi tekemään juoksun jokaisesta kolmesta kolmostilanteestaan. Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen summasi ensimmäistä jaksoa, että Veto oli ulkopelissä koko ajan hyvin kiinni vastustajassa, ja vastustajan juoksut tulivat pienillä marginaaleilla.

Toisella jaksolla Veto aloitti terävästi, kun Perttu Ruuska kotiutti Mikko Kanalan ensimmäisessä sisävuorossa. Kouvola vastasi kuitenkin kahdella juoksulla toisessa ja kolmella kolmannessa sisävuorossaan, eikä Veto pystynyt hyödyntämään mahdollisuuksia kääntää peliä itselleen. Mäkelän ja Ruuskan lyömät juoksut jäivät laihaksi lohduksi.

–Tokalla jaksolla sattui ja tapahtui kaikenlaista. Virheet pitää saada vähemmäksi. Virheitä ei pidä pelätä, mutta vähemmän pitää virheitä tehdä. Ei ollut kaksinen peli meiltä tähän välieräavaukseen, Niskanen tiivisti.  

–Pikkuhiljaa painetaan kaasua lisää. Vielä riittää parannettavaa, Kanala sanoi.

Toisessa välieräsarjassa Manse PP voitti Sotkamon Jymyn 2–1.

VEDON ja Kouvolan kolmas välieräkohtaaminen toteutuu Saarikentällä torstaina. Mahdolliset neljäs ja viides ottelupäivä ovat lauantai ja sunnuntai. Pelin henki on tuttu: kolmella voitolla pelataan mestaruudesta, häviäjä päätyy pronssikamppailuun.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.