Tieliikenneonnettomuus Vimpelissä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Vimpelissä Vimpelintiellä traktorin ja moottoripyörän onnettomuus, osallisena 2 henkilöä. Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti. Pelastus ei tiedota asiasta enempää, tarvittaessa tiedotus poliisin kautta.

Finntrafic: Tie 68, Vimpeli. Liikennetiedote onnettomuudesta. Tilanne muuttunut.

Paikka: Tie 68 välillä Alajärvi – Pietarsaari, Vimpeli. Tarkempi paikka: Paikasta Vimpeli 2,4 km, suuntaan Itäkylä.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt käynnissä. Tie on suljettu liikenteeltä.

Ajankohta: 31.08.2021 klo 18:15 alkaen toistaiseksi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.