Sankelo hämmästelee palauteryöppyä: ”Pakko tässä on lähteä kisaan”

Kuva: Sankelolta

Julkaistu:

VAASALAINEN Hermanni Sankelo vastaa ”kyllä” Pohjanmaan kokoomusnuorten esittämään pyyntöön ja ilmoittaa asettuvansa ehdolle kokoomusnuorten puheenjohtajakisaan. Liittokokous järjestetään Seinäjoella 5.–7.11.

–Olen hieman ihmetellyt läpi viikon mitä on tapahtumassa. Yhteydenottoja asiasta on tullut ja kenttä ilmeisesti niin sanotusti kohisee. Oulun läänin kokoomusnuorten tuki tuossa juuri äsken vahvisti myös päätöstäni, joten pakko tässä on lähteä kisaan, Sankelo kertoo.

Sankelon mielestä kokoomusnuoriin on palautettava uskottavuutta poliittisena toimijana.

Mainos

–Kannanotoissa on aika alkaa puhua kansan kieltä ja jättää korkealentoisuus varttuneemmalle väelle, Sankelo toteaa.

Sankelon mukaan tällä hetkellä Suomessa haetaan moniin ongelmiin liian helposti apua yhteiskunnalta. Kovan työnteon pitää näkyä paremmin kansalaisen tilipussissa.

–Kokoomusnuorten pitää edistää asioita niin, että Suomessa ahkera pärjää paremmin kuin laiska, Sankelo päättää.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.