Vedon Korisnaisille tukku sopimuksia

Jemina Männikkö, Adalmiina Syynimaa, Emilia Vörlin, Minttu Isoranta ja Pihla Jaatinen jatkavat Veto-paidassa. Kuva: Ville Vuorinen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Naisten Korisliigassa pelaava Vimpelin Veto on tehnyt jatkosopimukset kaudelle 2021-22 Pihla Jaatisen, Minttu Isorannan, Emilia Vörlinin, Jemina Männikön ja Adalmiina Syynimaan kanssa. Kaikki pelaajat opiskelevat Vimpelin Lukion Palloilulinjalla paitsi Vörlin, joka opiskelee vastaavalla linjalla Kokkolassa.

Naisten Korisliiga alkaa 2.lokakuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.