Vedon Korisnaisille tukku sopimuksia

Jemina Männikkö, Adalmiina Syynimaa, Emilia Vörlin, Minttu Isoranta ja Pihla Jaatinen jatkavat Veto-paidassa. Kuva: Ville Vuorinen
Vimpelin Vedon Naisten Korisliigassa viime kaudella pelanneet Pihla Jaatinen, Minttu Isoranta, Emilia Vörlin, Jemina Männikkö ja Adalmiina Syynimaa jatkavat joukkueessa.

Naisten Korisliigassa pelaava Vimpelin Veto on tehnyt jatkosopimukset kaudelle 2021-22 Pihla Jaatisen, Minttu Isorannan, Emilia Vörlinin, Jemina Männikön ja Adalmiina Syynimaan kanssa. Kaikki pelaajat opiskelevat Vimpelin Lukion Palloilulinjalla paitsi Vörlin, joka opiskelee vastaavalla linjalla Kokkolassa.

Naisten Korisliiga alkaa 2.lokakuuta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.