Liikkis-tapahtuma siirtyy ensi vuoteen

Julkaistu:

KAUHAVAN kaupungin ja Kuntayhtymä Kaksineuvoisen yhteistyössä organisoima liikunta- ja hyvinvointitapahtuma Liikkis siirtyy pahentuneen koronatilanteen takia.

Tapahtuma oli tarkoitus järjestää 25. syyskuuta. Uusi aika ja paikka on lauantaina 20.8.2022 Kauhavan koulukeskuksessa.

–Pahentuneen koronatilanteen takia päädyimme siirtämään tapahtuman ensi vuoden elokuuhun. Kyseessä on alueemme hyvinvointi- ja liikuntatoimintaa esittelevä tapahtuma, jolle luonteva aika on syksy, kun harrastuksia aloitellaan, kertoo elämänlaatupalveluiden esimies Päivi Paavola.

Messuluonteiseen tapahtumaan kutsutaan mukaan alueen kolmannen sektorin, kuten liikunnan, musiikin ja kulttuurin alan toimijoita. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman käytössä ovat myös koulukeskuksen piha-alueet sekä viereinen urheilupuisto.

–Lisäksi yritykset ja seurat voivat osallistua omasta toimipisteestään käsin esimerkiksi avoimien ovien tai tutustumispäivän merkeissä.

Seurat, yhdistykset ja yritykset voivat ilmoittautua mukaan tapahtuman nettisivuilta löytyvällä lomakkeella 15.5.2022 mennessä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.