Kotihoidon altistumisesta ei jatkotartuntoja Evijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven kotihoidossa on palattu jälleen normaaliin arkeen. 

Kotihoidon työntekijällä toissaviikolla todettu koronatartunta johti sekä työntekijöiden että asiakkaiden altistumisiin. Karanteeniin asetetuille tehdyt koronatestit ovat kaikki olleet negatiivisia, eli yhtään jatkotartuntaa ei tästä ketjusta ole tullut. 

Mainos

Viimeiset työntekijöiden karanteenit päättyvät tällä viikolla ja he jatkavat normaalisti töissä.  

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.