Järvi-Pohjanmaan perusturvan päivitys koronarokotuksiin liittyen

Julkaistu:

Aihe:

Järvi-Pohjanmaalla Alajärven terveyskeskuksessa sekä Lappajärven, Lehtimäen ja Vimpelin terveysasemilla   järjestetään walk-in  koronarokotusaikoja aikoja seuraavasti: 

Alajärvellä la 21.8. klo 9-15 työterveyshuollon tilat   

Lappajärvellä to 19.8. klo 9-17 terveysasema

Vimpelissä ke 18.8. klo 15-17.30 terveysasema

Mainos

Lehtimäellä to 19.8. klo 10.15- 17.00

Koronarokotukset laajenevat koskemaan myös 12-15-vuotiaita Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella. Näiden ikäluokkien rokottaminen toteutetaan kouluterveydenhuollon organisoimana ja yhteistyössä koulujen kanssa. Rokotukset kouluilla  aloitetaan keskitetysti viikolla 34. Rokotuksia suunnitellaan toteutettavan seuraavissa kouluissa: Alajärven yläkoulu ja lukio, Vimpelin yhteiskoulu (6-9. lk ja lukio), Lappajärven yhteiskoulu (6.-9.lk ja lukio), Jamin yksiköt (Lappajärvi, Alajärvi ja Kurejoki) kouluilla.

Lisätietoa rokotuksista ja niihin liittyvistä järjestelyistä lähtee oppilaille ja huoltajille kunnittain Wilma-järjestelmän kautta etukäteen mahdollisimman pian.

17.8.2021 
Järvi-Pohjanmaan rokotetyöryhmä

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.