LaVen Savola tuplamestariksi nuorten SM-kisoissa — muutkin lappajärveläiset pärjäsivät mainiosti

Kuvassa tuplamestari Tarmo Savola (vas.) ja Mika Vakkuri. Kuva: Savolalta

Julkaistu:

Aihe:

19- JA 22-VUOTIAIDEN yleisurheilun SM-kisat kilpailtiin tänä vuonna Turussa legendaarisella Paavo Nurmen stadionilla.

Viikonloppu oli LaVen yleisurheilijoille jättimenestys. LaVelta oli mukana neljä urheilijaa, joista jokainen onnistui SM-kisoissaan vähintään yhden mitalin arvoisesti. Nuoret yleisurheilijat saavuttivat yhteensä viisi SM-mitalia ja yhden pistesijan.

LaVen mitalirohmu ja paras onnistuja oli ottelija Tarmo Savola, joka juoksi heti perjantaina M22-sarjassa 400 metrin sileällä uuden ennätyksensä 48.18 sijoittuen viidenneksi. Lauantaina hän hyppäsi vaikeissa tuuliolosuhteissa pituuden suomenmestariksi tuloksella 7,39w ja täydensi sunnuntaina mahtavaa SM-kisamenestystään 400 metrin aitojen suomenmestaruudella.

Jutta Väkeväinen kilpaili perjantaina N22-sarjan korkeudessa. Väkeväinen hyppäsi puhtaasti yli 167 ja varmisti siten itselleen SM-hopeamitalin.

Toinen LaVen SM-hopeamitalisti oli Juho-Joel Mäenpää, joka kiskaisi sunnuntaina M19 kiekossa rankkasateesta huolimatta uuden ennätyksensä 48,04.

SM-pronssia nappasi lauantaina vielä LaVen Jaakko Tenhunen M19-sarjan moukarissa tuloksellaan 59,04.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.