Kotimaan matkailun suosio näkynyt Sillankorvan Leirintäalueella

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN rannalla sijaitsevalla Sillankorvan Leirintäalueella on vietetty vilkasta kesää. Kotimaan matkailun kasvava suosio ja alueen onnistunut konseptointi ovat näkyneet myönteisellä tavalla leirintäalueen asiakasvirtojen kasvussa.

Vuoden 2021 kesä on sarjassaan kuudes Sillankorvan yrittäjille. Leirintäalueen isäntäpariskunta Jaana Podlineva sekä Kaj Hautaketo ilmoittavat asiakasmäärien tänä vuonna peräti tuplaantuneen edelliseen vuoteen nähden.

–Kyllä se kertoo siitä, että olemme jotain tehneet oikein. Paljon uusia karavaanareita ja paljon uusia asiakkaita, Hautaketo kommentoi.

Sillankorvan matkailuvaltit rakentuvat kaksikon mukaan kauniista ympäristöstä, siisteydestä sekä turvallisuudesta.

–Mikään ei retaja ja asiakkaat saavat meillä henkilökohtaista palvelua, Hautaketo tiivistää.

YRITTÄJÄT aloittivat työskentelemään leirintäalueen parissa vuonna 2016. He kertovat aloituksen sisältäneen paljon uuden oppimista.

–En ollut ikinä edes käynyt leirintäalueella. Opeteltiin alusta saakka kaikki. Haettiin netistä leirintäalueet ja tutkittiin niiden arvostelut: mitä ihmiset kehuvat, mitä toivovat ja mitä haukkuvat, Podlineva tarkentaa alkutaivalta.

Mainos

–Kun aloitimme, leirintäalue oli totaalisen erilainen. Parin vuoden jälkeen löysimme meidän oma juttumme eli veimme aluetta siistimpään ja rauhallisempaan suuntaan. Saimme paljon kehuja siltä kohderyhmältä, jolle aluetta olimme ajatelleetkin suunnata. Se antoi uskoa ja rohkeutta tehdä, Hautaketo sanoo.

SILLANKORVA on kohdistanut toimintaansa ennen kaikkea lapsiperheisiin sekä vanhempaan väkeen. Johtavina teemoina ovat olleet rauhallisuus ja turvallisuus. Podlineva kertoo, että nämä ovat huomioitu toiminnassa ison kuvan lisäksi myös pieninä yksityiskohtina.

–Esimerkiksi nyt juhannuksena meillä oli pomppulinna. Ikinä ei ole koskaan ollut aikaisemmin yhtä paljon lapsiperheitä kuin juhannuksena. Oli ilo katsoa, kuinka väkeä oli ennätyksellinen määrä ja meidän pyrkimyksemme olivat kantaneet hedelmää, Podlineva toteaa.

SILLANKORVAN leirintäalueen yrittäjät ovat saaneet kunnalta toistaiseksi voimassa olevan jatkosopimuksen. Yrittäjäpariskunta on leirintäalueen yrittäjistä ensimmäinen, joka saa kunnalta vastaavanlaisen jatkosopimuksen.

Hautaketo kiittelee yhteistyötä kunnan suuntaan ja kehuu sitä esimerkilliseksi. Pariskunnan mukaan uudet suunnitelmat leirintäalueen kehittämisen varalle ovat jo hyvällä mallilla.

–Ideat eivät tässä lopu kesken. Seuraavaa kesää suunnitellaan jo kovaan tahtiin, Podlineva päättää.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.