Veto läpi ottelun askeleen edellä

Vimpelin Veto löylytti Koskenkorvan Urheilijoita Saarikentällä 2–0 (10–0, 12–7).

SUPERPESIKSEN paikallisottelu pohjalaisseurojen välillä päättyi Vimpelin Vedon suvereeniin voittoon. Koskenkorvan Urheilijat taipui Saarikentällä numeroin 2–0 (10–0, 12–7). Vimpeli lähti otteluun kohtuullisen hyvistä asemista sarjakärjen tuntumasta. Koskenkorva vastaavasti taisteli tärkeistä pisteistä pudotuspelipaikkaa ajatellen.

MOLEMMAT joukkueet olivat kärsineet ennen ottelua loukkaantumisista. Tämä näkyi siten, että sekä vierailla että kotijoukkueella oli paljon uusia pelaajia uusilla pelipaikoilla.

Muutama poisjäänti ei vaikuttanut kotijoukkueen tekemiseen, vaan laajuutta löytyi niin kokeneemmista kuin myös nuoremmistakin pelaajista. Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen antoi joukkueen esiintymiselle hyvän arvosanan.

–Niillä pelataan, keitä on. Hyvä voitto, johon pitää olla tyytyväinen kaikilta osin. Joukkue on kovilla mennyt viime ajat. Tulee nyt hyvään paikkaan pikku huili, Niskanen kommentoi.

KOSKENKORVAN Urheilijoiden pelinjohtaja Mikko Vainionpää toteaa, että tilanne ei ollut yhtä hyvä vierasjoukkueen kohdalla.

–Poisjäännit vaikuttivat pakettiin. Miehet ovat treenanneet tietyille paikoille ja jonkin verran on kierrätysvaraa, mutta ei mahdottomiin, Vainionpää ilmoittaa.

–Joskus tulos ei kerro täyttä totuutta. Jos kaverin onnistumisprosentti mailan varressa on 76, niin silloin ulkokentällä ei ole tapahtunut oikeita asioita riittävästi, Vainionpää jatkaa.

TULOSTAULUN lukemat olivat varsin karut erityisesti ottelun ensimmäisellä jaksolla. Koskenkorvan ykköspalkittu Petteri Kortelainen ei sen suuremmin ruvennut lukemia selittelemään ja avaamaan.

–Ei vaan riittänyt, Kortelainen tokaisee.

Vimpelin ykköspalkittu Janne Mäkelä oli ottelussa tehokkaalla päällä. Hän kehuu ottelun jälkeen lyöntipäivää hyväksi.

–Hieno fiilis lyödä ja toivottavasti se jatkuu loppusyksyyn, Mäkelä sanoo.

RUNKOSARJAA on takana Vimpelin osalta nyt reippaat kaksikymmentä ottelua. Loppukaudesta on luvassa mielenkiintoinen, sillä Vimpelin tekeminen vaikuttaa tällä hetkellä vahvalta. Joukkueen pelin kehittyy ja menee koko ajan eteenpäin.

Tiistaina pallo tömähtää Saarikentällä lautaseen Superpesiksen merkeissä Joensuun Mailan saapuessa Vedon vieraaksi. Sen jälkeen seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 14. päivä vastassa Hyvinkään Tahko.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.