Mahdollisia korona-altistumisia Evijärven S-marketissa sekä Evijärven kirkossa

EVIJÄRVEN S-Marketissa on asioinut myöhemmin koronapositiiviseksi todettuja henkilöitä. Kyseiset ajankohdat olivat lauantaina 31.7. noin kello 12–12.30 välisenä aikana, maanantaina 2.8. noin kello 13–13.15 sekä tiistaina 3.8. noin kello 10.45–11.

Lisäksi myöhemmin koronapositiiviseksi todettuja henkilöitä on osallistunut konfirmaatiotilaisuuteen Evijärven kirkossa sunnuntaina 1.8. kello 12 alkaen.

Mikäli olit paikalla samaan aikaan, seuraa vointiasi. Jos saat lieviäkään oireita, varaa aika koronatestiin.

Mikäli sinulla ei ole oireita, riittää että noudatat yleisiä koronasuosituksia: vähennät lähikontaktien määrän minimiin, vältät tarpeettomia kokoontumisia sekä huolehdit kasvomaskin käytöstä, kahden metrin turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.  

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.