Soudun SM-kultaa Lappajärvelle

Matti Etelämäki ja Esko Hyyppä toivat Lappajärvelle soudun SM-kultaa. Kuva: Esko Hyypältä

Julkaistu:

Aihe:

TAMPEREELLA kuun vaihteessa järjestetyistä Pirkan souduista eli SM-souduista irtosi järviseutulaismenestystä, kun Lappajärven Veikkojen Esko Hyyppä ja Matti Etelämäki toivat kotiin kultamitalin 70-vuotiaiden parisoudusta.

–Taisi olla seuran ensimmäinen kulta avovesisouduista, Hyyppä pohtii.

Keli oli vaativa tuulisella Pyhäjärvellä.

–Lähtöhälinässä Matilta unohtui soutupenkin säädöt, joten iso mies joutui soutamaan jalat vinossa lähes käsivoimin koko 25 kilometrin matkan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.