Kiri supervuoron verran parempi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELIN Saarikentällä Superpesiksen runkosarja jatkui Vedon osalta kotiottelulla Kempeleen Kiriä vastaan. Veto lähti otteluun sarjataulukon kärkipaikalta, Kempele kamppailut keskittyvät pudotuspelipaikkaan. Kaksijakoinen peli päättyi supervuoron jälkeen Kirin voittoon numeroin 1–2 s (8–2, 2–5, 1–4).

Ensimmäisen jakson Vimpeli sai helpolla. Toiselle jaksolle Kempele tuli heti vahvasti laadukkailla kotiutuksilla sekä hyvällä ulkopelillä ja vei vuorostaan sen selkeästi.

Supervuorossa kotijoukkueen alku oli hyvä, mutta juoksutili ei karttunut yhtä suuremmaksi. Tähän Kempele pystyi vastaamaan tullen rinnalle ja ohi takakentältä läpi painunella lyönnillä.

KEMPELEEN Kirin pelinjohtaja Teemu Körkkö kertoi voiton saalistamisen Saarikentältä tuntuneen hyvältä. Joukkueen kärki pelasi hyvin läpi koko ottelun.

–On kova juttu joukkueelle kuin joukkueelle käydä täältä voitto hakemassa. Pelattiin hyvin ja oltiin sitkeitä. Vaikka ensimmäinen jakso otettiinkin takkiin, niin jatkettiin samalla ajatuksella. Oltiin kärsivällisiä ja määrätietoisia, Körkkö analysoi.

Kirin ykköspalkitulla Markus Keski-Petäjä ei ollut lisättävää Körkön lausuntoihin. Keski-Petäjä oli vierasjoukkueen avainhahmoja supervuorossa ottaen muutaman näyttävän venytyksen ulkopelivuorossa ja onnistuen sisäpelissä.

–Pelattiin omasta mielestäni kauden parasta peliä, vaikka eka jakso menikin. Todella tyytyväinen täytyy olla, Keski-Petäjä komppaa.

VEDON Tomi Niskanen sanoo kotijoukkuetta vaivanneen läpi ottelun merkkivirheet. Sakkaukset söivät peliä paljon ja kotijoukkue ei onnistunut pääsemään hurmokseen omassa pelissään.

–Ei oltu hetkessä kiinni. Parannettavaa jäi ja jotenkin väsynyttä oli yleisesti meininki. Paljon on matkusteltu viime ajat ja flunssaa. En tiedä veikö se terän, mutta tänään ei ollut pää mukana. Kaikki kunnia vastustajalle. Pelasivat varmasti hyvän pelin.

Vimpeliläisten ykköspalkittu Teemu Isoketo ei ollut myöskään tyytyväinen joukkueensa pelisuoritusten laadukkuuteen.

–Itse tehtiin virheitä niin paljon, että tuolla pelillä ei pitänytkään voittaa, Isoketo tiivistää.

Ottelut jatkuvat Superpesiksessä nopeaan tahtiin. Sarjapisteitä jaetaan Saarikentällä taas torstaina, jolloin vastakkain ovat pohjalaisseurat: Veto ja Koskenkorvan Urheilijat. Seuraavalla viikolla tiistaina vieraaksi saapuu Joensuun Maila.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.