Vain neljä päivää aikaa ilmoittautua insinööriopintoihin

SEINÄJOEN ammattikorkeakoulu käynnistää Järviseudulla ja Suupohjassa elokuussa ensimmäistä kertaa avoimen ammattikorkeakoulun opintoina sekä konetekniikan että automaatiotekniikan polkuopintoryhmät.

Ilmoittautuminen opintoihin alkaa tiistaina 10.8. kello 8 ja päättyy jo perjantaina 13.8. kello 15. Aikaa on siis vain neljä päivää.

Ilmoittautumislomakkeet löytyvät SeAMKin sivuilta www.seamk.fi/polkuopinnot. Automaatiotekniikkaan ja konetekniikkaan on kumpaankin omat ilmoittautumislomakkeet (Insinööri, automaatiotekniikka AMK, Alajärvi sekä Insinööri, konetekniikka AMK, Alajärvi).

Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opintoihin ei ole pääsyvaatimuksia eikä pääsykoetta.

–Jos tavoitteenasi on insinöörin tutkinto, niin nyt kannattaa ilmoittautua mukaan. Jo etukäteen kannattaa hakea SeAMKin sivuilta ilmoittautumislinkki valmiiksi. Voit valita joko konetekniikan tai automaatiotekniikan opinnot oman mielenkiintosi mukaan ja näihin molempiin on oma ilmoittautumislomake. Opinnot voi hyvin myös tehdä työn ohessa, korostaa SeAMK Maakuntakorkeakoulun korkeakouluasiamies Marjo Vistiaho.

INSINÖÖRIN polkuopinnot alkavat torstaina 19.8.2021. Polkuopintojen laajuus on noin 60 opintopistettä. Opinnot toteutetaan hybridiopintoina ja ne voi suorittaa työn ohessa.

Verkkovälitteinen teoriaopetus on pääsääntöisesti torstai- ja perjantai-iltaisin ja osittain lauantaisin. Opiskelu tapahtuu pienryhmässä Alajärvellä ja osin itsenäisesti etäyhteyden kautta. Opintoihin sisältyy läsnäoloa vaativia laboratorioharjoituksia, jotka toteutetaan Seinäjoella.

Polkuopinnoissa suoritetuilla konetekniikan tai automaatiotekniikan opinnoilla voi hakeutua opiskelijaksi SeAMKin insinööri (AMK) -tutkintokoulutukseen avoimen väylän haussa keväällä 2022.

Avoimen väylän hakukelpoisuuden edellytys on se, että suorittaa vähintään 45 opintopistettä polkuopintovuoden aikana.

Kun tulee valituksi tutkinto-opiskelijaksi, niin voi suoraan jatkaa opiskelua toisen vuoden opinnoilla ja siitä eteenpäin aina tutkintoon saakka.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.