Vedon vahva ulkopeli pysäytti sarjakärjen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELISSÄ superpesiskansalle tarjottiin jälleen kärkikamppailuherkkua Vimpelin Vedon ja Kouvolan Pallonlyöjien kohdatessa Saarikentällä. Ottelusta oli ennakoitu alkujaan aikaisempien kohtaamisten perusteella vähäjuoksuista ja sellainen siitä muodostui tälläkin kertaa.

Tiukka peli päättyi puhtaasti 2–0 (2–0, 4–2) kotijoukkueen voittoon. Tulos katkaisi kouvolalaisten peräti 14 ottelun mittaiseksi rakentuneen voittoputken.

PALLONLYÖJIEN pelinjohtaja Iiro Halmi kertoo vierasjoukkueen ulkopelin olleen hyvää ottelun ensimmäisellä jaksolla. Kouvolalaisten teemana oli, että pallot tulee pitää kuivana. Toisella jaksolla tässä tavoitteessa ilmeni lukuisia haasteita Vimpelin ottaessa vahvempaa otetta pelistä.

–Pyrimme, että jos Vimpelin pääsee juoksuja tekemään, niin joutuu niitä yksitellen tekemään. Omasta sisäpelistä jäi semmoinen olo, että lyönnit olivat paljon laittomia ja siksi jäätiin ilman juoksuja, Halmi arvioi.

–Toisella jaksolla oli hilkulla, että lukemat olisivat voineet olla vieläkin karummat. Lopussa pieni kiri, mutta tänään ei voittajasta ollut epäselvyyttä, Halmi päättää.

KOUVOLALAISTEN ykköspalkittu Matti Saukko yhtyy Halmin näkemyksiin sisäpelin kanssa ilmenneistä vaikeuksista.

–Luokatonta ja sillä ei ansaita voittoa. Ajettiin ulkopelimme hiljaa itse alas, Saukko toteaa.

Vimpelin Veli-Pekka Yli-Hirvelä palkittiin ottelussa ensimmäistä kertaa Saarikentällä Vedon ykköspalkinnolla. Kokenut Yli-Hirvelä kuvaa iltapuhdettaan varsin rauhalliseksi.

–Yksitoista kolmostilannetta, joten siinä mielessä tasapainoinen ja rauhallinen ilta kopparin tontilla, Yli-Hirvelä kommentoi.

PELINJOHTAJA Tomi Niskanen kehui Vedon asennetta ja sen näkymistä joukkueen esityksessä. Niskanen lähetti myös yleisön suuntaan kiitoksensa.

–Pelillisesti erittäin hyvä suoritus tänään. Tässä on tullut paljon muutoksia. Tänään päästiin tarjoamaan tälle yleisölle sitä mitä Manse-pelissä ei pystytty tarjoamaan. Suunta on käännetty taas oikeaan kurssiin, Niskanen sanoo.

Tulos nosti Vimpelin Superpesiksen sarjataulukossa korkeimmalle paikalle. Seuraavan kerran Saarikentällä mitellään paremmuudesta kansallislajin tiimoilla perjantaina. Silloin pohjoispohjalainen Kempeleen kiri saapuu haastamaan hyvävireisen Vedon Saareen.

Superpesiksen runkosarjaa pelataan vielä noin kuukausi. Sen jälkeen sarjassa siirrytään pudotuspelikamppailuihin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.