Markkinahumua Vasikka-aholla

Vasikka-ahon markkinat toimivat jälleen paikallisten kohtaamispaikkana.

PERINTEISET Vasikka-ahon kesämarkkinat vilkastuttivat kylän katukuvaa heinäkuun 18. päivänä. Järjestysajankohdalle povatut epävakaat keliolosuhteet eivät toteutuneet ennusteiden mukaan. Markkinatapahtuma tarjosi aurinkoisen, mutta jokseenkin tuulisen kesäpäivän evijärveläisen kylän syövereissä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.