Shoegazea ja dream poppia Seinäjoelta

Ludalloy-yhtyeen Sine-debyyttialbumilla soittaa muun muassa kortesjärveläisestä Malamujérista tuttu Jiri Mustajärvi.

Julkaistu:

SEINÄJOKELAINEN shoegaze- ja dream pop -yhtye Ludalloy julkaisi huhtikuussa debyyttialbuminsa, joka kantaa nimeä Sine.

Yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat kortesjärveläisestä Malamujéristakin tuttu Jiri Mustajärvi (laulu ja kitara) sekä Aino Vuorenmaa (laulu ja basso) ja Lassi Männikkö (rummut).

–Sinen syntyperä on ollut tarve tehdä omia kappaleita, eteeristen ja kolossaalisten kitaramassojen läpi suodatettuna, Mustajärvi kertoo.

Levyn kappaleet ovat valmistuneet kymmenen vuoden sisällä: ensimmäiset jo vuonna 2010 lukioikäisenä ja tuoreimmat viime vuonna.

–Puolet levymateriaalista sisältyy niiden väliselle ajanjaksolle. Kappaleita oli kaikkiaan parisen kymmentä, mutta nämä kahdeksan muodostivat keskenään ehjän kokonaisuuden, Mustajärvi pohtii.

–Kappaleiden ympärille syntyi Ludalloy, jonka tarina jatkuu myös täysin uusien laulujen myötä, joita olemme tehneet viime vuonna debyytin valmistelemisen yhteydessä. Tulevaisuudessa on siis luvassa täysin uusia lauluja.

Sine-albumin voi kuunnella Spotifystä, Bandcampista, Soundcloudista ja Youtubesta.

Youtubessa on julkaistu lisäksi musiikkivideot Isleen- ja Shimmering Shady -nimisistä kappaleista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.