Vimpelin tekninen lautakunta 23.6.2021: Liikuntahallin LVIA-urakka Veljekset Katajalle

Arkistokuva.

Julkaistu:

Kategoria:

,

TEKNINEN toimi kilpailutti liikuntahallin LVIA-urakan. Urakkaan on varattu 100 000 euron määräraha, johon saadaan avustusta 50 000 euroa. Tarjouspyyntö oli nähtävillä kunnan kanavilla ja toimitettiin suoraan kahdeksalle eri toimijalle. Määräaikaan mennessä saapui yksi tarjous, Putkiasennus Velj. Kataja Oy:lta, arvoltaan 81 000 euroa, mikä hyväksyttiin.

TEIDEN ja piha-alueiden asfaltoinnista vuosille 2021–2022 saatiin kolme tarjousta. Urakkaan on varattu 60 000 euron määräraha kunnan investointiosassa. Tarjouspyyntö oli nähtävillä kunnan nettisivuilla ja toimitettiin suoraan viidelle eri toimijalle. Määräaikaan mennessä saapui kolme tarjousta, Peab Industri Oy, Asfaltti-kallio Oy ja Sundström Ab Oy, joista Peab Industri Oy:n tarjous hyväksyttiin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.