Pesäpallokesä jatkuu kuumana

Severi Lassila tuuletti Sotkamo-pelin voittoa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Saarikentällä pelattu Vedon ja JymyJussien kohtaaminen, jota seurasi paikan päällä 1 647-päinen yleisö, päättyi kotijoukkueelle 2–0 (4–2, 7–1).

Alla oli perjantain tappio Tahkoa vastaan Hyvinkäällä 2–0 (2–0, 8–4). –Tahko oli hyvä siinä pelissä, ei oltu parhaimmillamme.

Sen sijaan mukavana muistona niin pelaajien kuin yleisönkin mieliin jäi keskiviikon 30. kesäkuuta voitto Sotkamon Jymystä Saarikentällä 2–0 (8–2, 4–3). Veto näytti lyöntivoimaansa, pystyi nousemaan jaksovoittoon 0–3 tappioasemasta ja pelasi terävää ulkopeliä.

PAREMPAA, luonnehti kaksi juoksua tuonut ja kultakypärän lunastanut Mikko Kanala verraten perjantain Tahko-peliin. –Saatiin tilannetta rakennettua ja lyönnit napsui aika mukavasti koko pelin ajan.

Niskanen oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin. –Eilen oli erittäin hyvä harjoitus, yksi kesän parhaimmista. Oli odotus, että ollaan tänään hyviä. Ekalla jaksolla JymyJussit tekivät erittäin hyvin tilannetta. Tunne oli, että ollaan koko ajan palottomassa ajolähdössä puolustamassa. Tauolla puhuttiin, että ainakin tuossa viivan vieressä oli levoton olo, vaikka on pelattu hyvin ulkona, mutta nyt ei oltu siellä päinkään niissä palloissa. Vastustajalle siitä propsit, että oli valmistauduttu hyvin.

Hän kiitteli sitä, että juuri ne pelaajat, joilta tuloksia odotetaan, pystyivät lyömään juoksuja.

Parin päivän treenitauko tulee hyvään saumaan ennen perjantain PattU-otteluun valmistautumista. –Jätkät on olleet kovilla tässä: viime keskiviikosta lähtien kolmas peli, kelit on tällaisia ja paljon tapahtumia on ollut.

10 pelatun ottelun jälkeen Veto johtaa Superpesiksen runkosarjaa 24 pisteellä. Sillä on tilillään 2,4 pistettä per ottelu. Toisena sarjassa oleva Kouvolan Pallonlyöjät on pelannut kahdeksan ottelua 2,38 pisteen keskiarvolla ja kolmantena oleva Manse PP on maanantain jälkeen pelannut myös 10 ottelua, 2,30 pisteen keskiarvolla. Viiden kärki on tässä vaiheessa sarjaa sama, jota kauden alla povattiin; sieltä löytyvät myös Sotkamon Jymy ja Joensuun Maila.

Pesäpalloliiton kilpailun ohjausryhmä päätti, että koska Imatran Pallo-Veikkojen koronakaranteenin aikana jää otteluita pelaamatta, joukkueiden järjestyksen perusteena miesten Superpesiksen runkosarjassa ovat ensisijaisesti pisteet ottelua kohden.

Tiistaina Veto pelaa kotiottelun SiiPeä vastaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.