Lähiruokapäivä hakee osallistujia

Kuva: Eija Pippola
Valtakunnallinen Lähiruokapäivä järjestetään 11.09.2021. Koko Suomen kattava tapahtuma tunnettiin aikaisempina vuosina nimellä Osta tilalta-päivä. Nyt päivään halutaan houkutella entistä laajemmalla kirjolla tekijöitä, siksi muuttui myös tapahtuman nimi.

Lähiruokapäivään sopivat mainiosti esimerkiksi erikoistuotteiden tuottajat, elintarvikkeiden jatkojalostajat, elämysmatkailu ja alueen yhdistykset.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.lähiruokapäivä.fi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.