Reggaerekka parkkeeraa kesäkuussa Lappajärvelle

Julkaistu:

Aihe:

LAPPAJÄRVELLÄ järjestetään 12. kesäkuuta Lord Estin ikärajaton keikka. Tapahtuman on ideoinut Nuorisofoorumi ja sen paikkana toimii Kivitipun yhteydessä sijaitsevan Terrace Kirpun rantalava. Keikka toteutetaan yhteistyössä etsivän nuorisotyön, Lappajärven vapaa-aikatoimen, paikallisen 4H-yhdistyksen sekä seurakunnan kanssa.

Nuorisofoorumin jäsenet Ida Pakulla ja Petra Väkeväinen ovat olleet aktiivisesti toteuttamassa nuorille suunnattua keikkaa. Väkeväinen ilmoittaa tapahtuman tarkoituksena olevan Lappajärven kesän elävöittäminen nuorten näkökulmasta.

–Koko tapahtuma päätettiin luoda, koska halusimme suunnata nuorille enemmän tekemistä Lappajärvellä. Tämä tuo alueen kesään jotain aivan erilaista, Väkeväinen kommentoi.

VÄKEVÄINEN näkee tärkeänä, että nuorten vapaa-ajalle saadaan Lappajärvellä konkreettista tekemistä kylällä notkumisen ja nuorisotiloilla hengailun rinnalle. Onnistuessaan tapahtumasta voisi luoda jopa jatkuvan konseptin Lappajärven kesään.

–Jos tämän kesän keikka onnistuu hyvin, niin voisimme ehkä tulevaisuudessa järjestää seuraavana vuonna samanlaisen keikan vielä isommin, Väkeväinen arvioi.

Nuorisofoorumin jäsenien mukaan artistivaihtoehtoja keikalle oli useita. Lopullinen valinta tehtiin sen mukaan, mikä artisti koettiin mieleiseksi.

–Lord Estin arvioitiin myös tuovan paikalle mahdollisimman paljon porukkaa, Väkeväinen toteaa.

PAKULLA kertoo Nuorisofoorumin olevan nuorisovaltuuston kaltainen järjestö, jossa nuoret saavat vaikuttaa. Nuorisofoorumin tarkoituksena on elvyttää paikallista nuorisotoimintaa Lappajärvellä.

–Haluamme, että nuoria enemmän kuunnellaan paikkakunnalla. Nostamme myös nuorten mielipiteitä enemmän esille alueella tapahtuvassa keskustelussa. Isoin ero toiminnassamme nuorisovaltuustoihin on se, että meille on vapaa pääsy, kun taas nuorisovaltuuston jäsenet valitaan, Pakulla sanoo.

Pakulla linjaa yhden Nuorisofoorumin tavoitteista olevan saada tulevaisuudessa enemmän aikoja nuorisotiloille. Tänä kesänä päähuomio keskittyy kuitenkin nyt ensisijaisesti tulevaan keikkaan ja sen järjestelyihin. Pakulla toivottaa kaikki Nuorisofoorumin toiminnasta kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan.

–Kaikille mukaan lähteville löytyy varmasti mielenkiintoista tehtävää, Pakulla päättää.

Lappajärven Nuorisofoorumin tehtävänä on ohjata ja kehittää nuorten palveluita ja toimintoja. Nuorisofoorumi tarkoitus on toimia tiedottavana sekä linjaavana toimielimenä, jossa osallistuvat kunnan nuorisopalvelut, nuorisopalvelujen sidosryhmät sekä nuoret itse.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.