Sedusta toukokuussa valmistuneet

Sedu Ilmajoki, Ilmajoentie

Maatalousalan at, maatilatyöntekijä: Järvi-Laturi Janne, Laihia.

Maatalousalan pt, eläintenhoitaja: Sorri Henna, Laihia; Uusi-Pohjola Anni, Seinäjoki.

Maatalousalan pt, maaseutuyrittäjä: Annala Anssi, Kauhava; Kanto Lilja, Seinäjoki; Karhu Henri, Seinäjoki; Kiikka Joona, Seinäjoki; Kristola Joni, Ilmajoki; Lampinen Enni, Ilmajoki; Pasto Juho, Seinäjoki; Vesala Atte, Lapua; Viinamäki Mika, Kurikka.

Sedu Kurikka

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun pt, kuvallisen ilmaisun toteuttaja: Ahva Veera, Vaasa; Kapanen Sanna, Kurikka; Pitkämö Minni, Kurikka (myös yo-tutkinto).

Puuteollisuuden pt, puuseppä: Koivulampi Erno, Kauhajoki.

Rakennusalan pt, talonrakentaja: Siniketo Aaro, Kurikka.

Ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Varismäki Markus, Teuva.

Sosiaali- ja terveysalan pt, lähihoitaja.

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala: Kujanpää Taru, Kurikka;  Lylander Miia, Kurikka; Viinamäki Marjo, Kurikka.

Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala: Kankaanpää Venla, Kauhajoki; Laakso Taija, Kauhajoki; Panttila Heidi, Kauhajoki; Peltola Vilma, Kurikka; Saari Sofia, Kurikka; Viherlampi Mikko, Kurikka.

Sähkö- ja automaatiotekniikan pt, sähköasentaja: Ala-Korpela Jaakko, Kurikka (myös yo-tutkinto); Alanen Lauri, Kurikka (myös yo-tutkinto); Hietaharju Niko, Ilmajoki; Huhtasaari Tommi, Kurikka; Immonen Eetu, Kurikka; Kamppinen Jim, Teuva; Latosaari Joni, Kurikka; Mäki Perttu, Ilmajoki; Syrjälä Topias, Kurikka; Uusi-Luomalahti Risto, Kihniö.

Taideteollisuusalan pt, restaurointialan osaamisala, artesaani: Tiilikka Josefiina, Seinäjoki; Williams Debi, Seinäjoki.

Taideteollisuusalan pt, sisustusalan osaamisala, artesaani: Erkkonen Katja, Seinäjoki; Pohjola Julia, Seinäjoki.

Talotekniikan pt, putkiasentaja: Erkkonen Jani, Kurikka; Hakkola Riku, Kurikka; Harju Venni, Teuva; Hirsimäki Veeti, Ilmajoki; Hissa Juuso, Kurikka; Lehtineva Oskari, Kurikka; Mäenpää Joona, Kurikka; Mäki Arttu, Kurikka; Niemi Aku-Petteri, Kurikka; Ojala Juho, Teuva; Rajala Kosti, Kurikka; Sillanpää Jimi, Kurikka; Tikkala Matias, Kurikka.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan pt, elektroniikka-asentaja: Sorri Joel, Lohja.

Turvallisuusalan pt, turvallisuusvalvoja: Kiviniemi Mikael, Kurikka; Minni Ada, Isokyrö; Salomäki Kerttu, Ilmajoki; Viemerö Veera, Seinäjoki.

Sedu Lapua 

Autoalan pt, ajoneuvoasentaja: Hanhikoski Eetu, Seinäjoki; Kankaanpää Miro, Kauhava; Kylmälä Joonas, Seinäjoki; Ukonmäki Mikael, Alajärvi.

Kone- ja tuotantotekniikan pt, levyseppähitsaaja: Erkkilä Ossi, Kauhava; Hanhikoski Eelis, Lapua; Kangastie Jerry, Alajärvi.

Liiketoiminnan pt, merkonomi: Kohtala Eevi, Lapua; Perälä Iina, Lapua; Rajala Lotta, Kauhava; Rintala Ville, Lapua.

Matkailualan pt, matkailupalvelujen tuottaja: Männikkö Emmi, Seinäjoki (myös yo-tutkinto); Silvonen Hanne, Seinäjoki.

Rakennusalan pt, talonrakentaja: Eskeli Kimi, Lapua; Heikkilä Hannes, Lapua; Härmä Sami, Lapua; Latvateikari Miro, Lapua; Talvitie Tuukka, Lapua.

Ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Kokkala Terhi, Lapua.

Sosiaali- ja terveysalan pt, sairaanhoidon ja huolenpidon oa, lähihoitaja: Nikkola Saija, Lapua.

Sähkö- ja automaatioalan pt, sähköasentaja ja automaatioasentaja: Juntunen Jussi, Lapua; Luoma Jimi, Lapua; Perämäki Paavo, Lapua; Pitkämäki Patrik, Lapua; Seppälä Toni, Lapua; Takaluoma Samu, Lapua; Talvitie Juuso, Lapua; Tuulensuu Osku, Lapua.

Talotekniikan pt, putkiasentaja: Kujanpää Janne, Lapua; Mäenpää Veeti, Lapua; Perälä Samuel, Lapua.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan pt, ICT-asentaja: Hosianaho Petri, Kauhava; Keltamäki Tommi, Seinäjoki; Maunula Jere, Lapua; Pietilä Roni, Lapua; Seppälä Teemu, Lapua; Siuruainen Mikael, Seinäjoki; Tuomaala Mika, Evijärvi; Tuomola Niko, Lapua.

Sedu Rengonharju 

Logistiikan pt, autonkuljettaja: Kujala Ella, Seinäjoki; Rajahalme Marko, Ilmajoki; Syrjälä Jesse, Seinäjoki.  

Logistiikan pt, varastonhoitaja: Aittala Emma, Kauhajoki; Antila Larissa-Sofia, Kurikka; Nieminen Esa, Seinäjoki; Stenberg Tony, Seinäjoki; Uittomäki Mikael, Seinäjoki.

Logistiikan pt, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Alakortes Juho, Isojoki; Haapoja Niko, Seinäjoki; Harju Minttu, Karvia; Harju Samuli, Seinäjoki; Huhtanen Aleksi, Seinäjoki; Högdahl Christer, Kauhava;  Kanervala Niko, Seinäjoki; Kangasniemi Tomi, Isojoki; Kenkkilä Tarja, Ilmajoki; Koivusalo Maria Kristiina, Seinäjoki; Kuusisto Jere, Kurikka (myös yo-tutkinto); Laurila Ville-Veikko, Lapua; Lazaroo Jeremy, Isokyrö; Maksimchuk Oleksandr, Seinäjoki; Muotio Jyri, Seinäjoki; Mäenpää Joni, Ilmajoki;  Mäkinen Martti, Vimpeli; Nikula Aleksi, Kauhava; Parikka Teemu, Seinäjoki; Peltoniemi Atte, Teuva; Peuralahti Mikko, Isojoki; Pihala Jiri, Karvia; Piirainen Miika, Seinäjoki; Pinomäki Hanna, Lapua; Rinta-Kyttä Mikko, Ilmajoki; Roponen Oskari, Seinäjoki;  Sahlberg Minna, Kurikka; Salo Jere, Seinäjoki; Sukuvaara Jiri, Lapua; Syngelmä Tatu, Seinäjoki; Syrjälä Niko, Kurikka; Törönen Jimi, Ilmajoki; Virnala Eetu, Kurikka.

Rakennusalan pt, maarakennuskoneenkuljettaja: Kangas Ville, Isokyrö; Kaunisto Mika, Kurikka; Majamäki Tommi, Seinäjoki; Matinlassi Tuomas, Isokyrö; Mullo Arttu, Vaasa; Rantamäki Mikko, Seinäjoki; Rinta-Säntti Tommi, Teuva; Savolainen Hannes, Hämeenlinna; Vuorela Henry, Kauhava; Ylenius Benjamin, Seinäjoki.

Sedu Seinäjoki, Rastaantaival  

Kone- ja tuotantotekniikan pt, koneasentaja: Kaartinen Robert, Seinäjoki; Kultti Ville, Seinäjoki.

Kone- ja tuotantotekniikan pt, koneistaja: Kallio Roosa, Seinäjoki; Ojala Anna, Alavus; Peltokangas Eero, Kuortane; Peltokoski Leevi, Seinäjoki, Suikkanen Jere, Seinäjoki.

Kone- ja tuotantotekniikan pt, levyseppähitsaaja: Isotalous Konsta, Seinäjoki; Leppämäki Dani, Kuortane; Mäki-Teppo Kimi, Seinäjoki; Saranpää Nico, Seinäjoki.

Pintakäsittelyalan pt, maalari: Ala-Renko Oona, Ilmajoki; Huhta Laura, Lapua; Häkki Iris, Seinäjoki; Jaakkola Jenna, Seinäjoki; Lampinen Janette, Alavus.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, henkilökohtainen avustaja ja kodinhuoltaja: Laboudi Minttu, Ilmajoki.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja: Etelälahti Iida, Seinäjoki; Halmesmäki Tanja, Seinäjoki; Kangasniemi Anna-Maria, Ähtäri; Laaja Eija, Ilmajoki; Lepistö Taru, Seinäjoki; Mäenpää Annika, Lapua; Niemistö Hanna, Seinäjoki; Pihlaja Mira, Seinäjoki; Rinne Heidi, Alavus.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja ja kodinhuoltaja: Haapala Sanni, Ilmajoki.

Rakennusalan pt, talonrakentaja: Raittila Miro, Kurikka, Syrjä Arttu, Isokyrö.

Talotekniikan pt, putkiasentaja: Hietikko Elmo, Ilmajoki; Heimovirta Eetu, Kauhava; Keski-Porkkunen Eelis, Seinäjoki.

Sedu Seinäjoki, Suupohjantie

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto: Mäkelä Marleena, Vimpeli.

Hius- ja kauneudenhoitoalan pt, kampaajatyön osaamisala: Kuusisaari Roosa, Seinäjoki (myös yo-tutkinto); Ritola Essi, Seinäjoki.

Isännöinnin ammattitutkinto: Isokangas Jaakko, Vaasa; Mäki-Saari Timo, Lapua.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Hakola Mira, Alavus; Hautala Maarit, Kauhava; Luoma Päivi, Kauhava.

Kasvatus- ja ohjausalan at, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisala: Altti Sonja, Alavus; Brännfors Kati, Seinäjoki; Geydarova Anna, Seinäjoki; Hiekka Karoliina, Ilmajoki; Ivaska Katja, Seinäjoki; Järvistö Markus, Seinäjoki; Kärki Sarita, Seinäjoki; Lokotskova Oxana, Seinäjoki; Marjomäki Satu, Seinäjoki; Mikkola Minna, Seinäjoki; Nevala Marjo, Seinäjoki; Rantala Riitta, Kauhava; Riippi Heidi, Seinäjoki; Tastula Jenni, Alavus; Uusimäki Hanne, Seinäjoki.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala: Assinen Heini, Seinäjoki; Hartikainen Anna-Kaisa, Seinäjoki; Linden Susan, Seinäjoki; Upola Jasmin, Seinäjoki.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala: Ojala Virpi, Seinäjoki; Uusi-Jaakkola Aleksi, Seinäjoki.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Taloushallinnon osaamisala: Ollikainen Veera, Lapua; Unkeri Mirka, Seinäjoki.

Liiketoiminnan pt, merkonomi: Annala Vivika, Ilmajoki; Haapaneva Jimi, Seinäjoki; Hakamaa Emilia, Seinäjoki; Harviala Janina, Seinäjoki; Hautala Ida, Seinäjoki; Heikkilä Roope, Seinäjoki; Heinonen Sofia, Seinäjoki; Istanmäki Sirpa, Seinäjoki; Jaakkola, Vilho, Ilmajoki; Ketola Ulriikka, Seinäjoki; Kivineva Nina, Kurikka; Kivistö-Rahnasto, Veeti, Ilmajoki; Korpinen Eero, Honkajoki; Latvala Joel, Seinäjoki; Leppiniemi Mika, Seinäjoki; Majamäki Niina, Seinäjoki; Malolo Robbie, Seinäjoki; Martikainen Miika, Seinäjoki; Piittisjärvi Tytti, Seinäjoki; Päällysaho Tiitus, Seinäjoki; Rintamäki Kaarlo, Multia; Tuuri Jenna, Seinäjoki; Ullakko Tatu, Ilmajoki.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Lo Giudice Francesca, Laihia.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto: Lahtela Jonna, Seinäjoki.

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto: Veikkola Petri, Lapua.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto: Komi Maria, Seinäjoki; Vuorela Anna-Maija, Vaasa.

Yrittäjän ammattitutkinto, Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala: Baburets Roman, Seinäjoki; Niyimpa Honore, Turku.

Yrittäjän ammattitutkinto, Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala: Odupitan Aminat, Vaasa; Uboegbulam Princess, Espoo.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja.

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala: Armario Hallila Alaine, Seinäjoki; Rantamäki Neea, Lapua; Twaysan Shihab, Seinäjoki.

Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala: Bäcklund Nante, Lapua; Husseini Habibullah, Seinäjoki; Kokko Jolanda, Seinäjoki; Martikkala Lumi, Seinäjoki; Nevalainen Katariina, Seinäjoki; Nieminen Milla, Seinäjoki; Peltola Siiri, Seinäjoki; Toivio Enna, Ilmajoki; Valkeinen Krista, Seinäjoki.

Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala: Jouppi Annika, Seinäjoki; Lehtimäki Elina, Karvia; Mustikkamaa Joona, Seinäjoki; Ranta-Panula Arto, Seinäjoki; Takamäki Neea, Lapua; Tuurinmäki Sani, Lapua.

Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala: Björkqvist Milla, Seinäjoki; Elomaa Krista, Alavus; Henttonen Jenna, Seinäjoki; Hirvelä Essi, Seinäjoki; Laitila Laura, Seinäjoki; Lehtonen Terhi, Kauhava; Marttila Minttu, Seinäjoki; Mäki Jaana, Seinäjoki; Pakka Eerika, Isokyrö; Ranta-aho Rasmus, Seinäjoki; Ripatti Essi, Alajärvi; Ruohoniemi Kaisa, Seinäjoki; Saunala Pinja, Seinäjoki; Siltamäki Emmalotta, Seinäjoki; Vaaranmaa Sonja, Ilmajoki; Vainionpää Olli, Ilmajoki.

Suunhoidon osaamisala: Ahvenlampi Essi, Seinäjoki; Culjevic Samra, Seinäjoki; Harju Satu, Seinäjoki; Jokiaho Leena, Ähtäri; Kujala Rosanna, Seinäjoki; Loppi Venla, Seinäjoki; Sillanpää Tiia, Ilmajoki; Susi Saara, Seinäjoki.

Vammaistyön osaamisala: Penttinen Svetlana, Seinäjoki.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Perustason ensihoidon osaamisala, perustason ensihoitaja: Altti Janina, Alavus; Hirsimäki Salla, Seinäjoki; Hirvelä Matleena, Seinäjoki; Jokilahti, Minttu, Seinäjoki; Kankaanpää Niko, Seinäjoki; Kotala Miisa, Seinäjoki; Laitamäki Annika, Seinäjoki; Latvala Anu, Kauhava; Laukka Lotta, Seinäjoki; Loukasmäki Roosa, Seinäjoki; Männistö Maria, Seinäjoki; Riihimäki Tiia, Seinäjoki; Sarvela Emma, Seinäjoki; Yli-Paavola Eerika, Seinäjoki.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, koulutus hoiva-avustamisen työtehtäviin: Myllymäki Seija, Soini; Ulvila Sari, Alavus.

Tieto- ja viestintätekniikan pt, datanomi: Honkaniemi Hugo, Seinäjoki; Kuusela Juha, Ilmajoki; Lehtimäki Viljami, Seinäjoki; Lång Timi, Kaustinen; Orrenmaa Matti, Kauhava; Perälä Joona, Seinäjoki; Salmi Mikko, Seinäjoki; Uusi-Kakkuri Lassi, Seinäjoki; Ylikojola Oskari, Seinäjoki.

Sedu Seinäjoki, Törnäväntie 

Autoalan pt, ajoneuvoasentaja: Ala-Kokkila Juuso, Kuortane; Haapala Jooel, Kurikka; Iloniemi Matti, Seinäjoki, Kaipio Juuso, Seinäjoki; Kalliolahti Eetu, Kuortane; Koski Aleksi, Alavus; Lahtinen Eero, Seinäjoki; Laitila Tuukka, Seinäjoki; Lantto Juho, Seinäjoki; Mastomäki Matias, Alavus; Mäkiviita Jani, Kurikka; Ollinkoski Eero, Seinäjoki; Rajala Vesa, Kauhava; Rijal Kshettri Bhuparaj, Seinäjoki; Salovaara Olli, Kurikka; Teerioja Juuso, Karvia; Tiuraniemi Matti, Seinäjoki; Puntanen Markus, Seinäjoki; Wallius Justus, Ilmajoki.

Autoalan pt, autokorikorjaaja: Puttonen Petra, Lapua, Rintala Jere, Seinäjoki.

Elintarvikealan pt, elintarvikkeiden valmistaja: Koivuniemi Riina, Ilmajoki; Mäkelä Mira, Seinäjoki. 

Elintarvikealan pt, leipuri-kondiittori: Halonen Ursula, Vaasa; Kankaisto Elina, Seinäjoki; Kankaisto-Kujala Maarit, Seinäjoki; Koskela Sanna, Seinäjoki; Mukari Eveliina, Seinäjoki; Mylläri Taru, Vaasa; Rasku Noora, Seinäjoki; Riippi Anna-Sofia, Teuva; Rintanen Sanna, Kauhava; Rintaniemi Henna, Lapua; Saukko Elina, Seinäjoki; Soininen Ella, Kihniö; Vainionpää Emma, Teuva; Viita Anna, Lapua; Virtanen Sarita, Seinäjoki.

Elintarvikealan pt, lihatuotteiden valmistaja: Hautala Sami, Seinäjoki; Kauppinen Roope, Kannonkoski.

Elintarviketeollisuuden at, liha-alan osaamisala: Fingerroos Mandi, Rauma; Helminen Eija, Eura; Hietikko Keijo, Kurikka; Kivimäki Iina, Eura; Koskela Emmi, Ulvila; Nieminen Lea, Eura; Peura Soile, Pori; Pihkanen Piret, Rauma; Rinta-Piirto Hannu, Kurikka; Torkkeli Iina, Rauma.

Elintarviketeollisuuden at: Nummila Mia, Turku; Rawat Pardeep, Turku; Seng-Kupiainen Chintana, Turku; Yakivets Jurgita, Pöytyä.

Erityisruokavaliopalvelujen eat, dieettikokki: Arvonen Sara, Porvoo; Huhti Sirpa, Ruovesi; Hämäläinen Tiina, Lieksa; Kivimäki Irene, Kangasala; Nikula Jenni, Kaustinen; Povenius Katja, Riihimäki; Tahvanainen Annu, Kärkölä; Virtanen Sirpa, Soini; Välisaari Maarit, Sysmä.

Henkilöautomekaanikon at: Lehtonen Erkki, Kauhajoki; Perälä Tapio, Lapua.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Ahola Saara, Seinäjoki

Ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Annola Heli, Seinäjoki; Kharsa Saja, Seinäjoki; Maiboroda Trina, Seinäjoki; Ollila Virpi, Seinäjoki; Piirto Viivi, Kauhajoki; Rajala Kiia, Alavus; Rantanen Susanna, Seinäjoki; Viitala Aki, Ilmajoki; Vitikkala Joni, Seinäjoki.

Ravintola- ja catering-alan pt, tarjoilija; Haidari Nazila, Seinäjoki; Syrjälä Jutta, Seinäjoki; Takala Mia, Seinäjoki.

Ravintolan asiakaspalvelun at, baarimestari: Böök Jasmin, Kauhava.

Sähkö- ja automaatioalan at, sähköasentaja: Kultalahti Otto, Seinäjoki.

Sähkö- ja automaatioalan pt, automaatioasentaja: Hirvi Lasse, Seinäjoki; Järvilehto Jarkko, Kurikka; Ketola Toni, Seinäjoki; Latvakangas Heikki, Seinäjoki; Leppänen Markus, Alavus; Luoma Samuel, Seinäjoki; Manni Antti, Seinäjoki; Perkiö Petri, Isokyrö; Savolainen Joonas, Seinäjoki; Soini Rami, Seinäjoki; Ylä-autio Tuukka, Seinäjoki.

Sähkö- ja automaatioalan pt, sähköasentaja: Haapa-aho Lassi, Seinäjoki; Herrala Eetu, Seinäjoki; Häkki Samuel, Seinäjoki; Laitila Aleksi, Seinäjoki; Mustapää Teemu, Kuortane; Niemistö Sami, Seinäjoki; Piksilä Arttu, Seinäjoki; Talasmäki Tomi, Seinäjoki; Tienhaara Jesse, Seinäjoki; Vähä-Koivisto Niklas, Seinäjoki; Välimaa Juho, Seinäjoki; Wiik Tino, Seinäjoki; Ämmänkoski Aatu, Seinäjoki.

Sähkö- ja automaatioalan pt, sähköasentaja ja automaatioasentaja: Heikkilä Mikael, Seinäjoki; Husa Jussi, Seinäjoki; Ijäs Toni, Seinäjoki; Iskala Joni, Seinäjoki; Iso-Tuisku Heikki, Ilmajoki; Katila Vesa, Kurikka; Kivimäki Oskari, Alavus; Korkiamäki Viljami, Seinäjoki; Kuronen Joel, Seinäjoki; Kyntäjä Teemu, Seinäjoki; Leikkari Miska, Seinäjoki; Leppälä Riku, Kurikka; Muotio Roni, Kurikka; Pelkkikangas Juuso, Seinäjoki; Pukkinen Emil, Seinäjoki; Viitala Jaakko, Kauhava; Välisaari Eemeli, Seinäjoki; Yli-Hukkala Teemu, Alavus; Pihlajamäki Juha, Seinäjoki; Anttila Joni, Ilmajoki; Hast Jussi, Kauhava; Perkiö Tuomas, Seinäjoki; Poikkimäki Erkki, Seinäjoki.

Sähkö- ja automaatiotekniikan pt, sähköasentaja: Pollari Toni, Seinäjoki; Rajala Juho, Seinäjoki.

Tekstiili- ja muotialan pt, mittatilausompelija: Helo Saana, Seinäjoki; Luhtala Jaana, Lapua; Petäys Heini, Kurikka; Sarpo Katri, Seinäjoki.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan pt, ICT-asentaja: Jokiaho Veeti, Seinäjoki; Karhunen Kalle, Seinäjoki; Kivistö Veeti, Seinäjoki; Köykkä Julius, Seinäjoki; Leikkari Lauri, Seinäjoki; Murtosaari Sami, Seinäjoki; Ora Juha, Seinäjoki; Päivärinta Aleksi, Seinäjoki; Rajamäki Matti, Seinäjoki; Rantala Niko, Seinäjoki; Seddiqi Romal, Seinäjoki; Uusi-Äijö Iiro, Ilmajoki; Viianen Ville, Ilmajoki.

Sedu Vaasa

Logistiikan pt, linja-autonkuljettaja: Rinta-aho Joonas, Vaasa

Logistiikan pt, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Ketola Eetu, Keminmaa; Malmberg Marek, Seinäjoki; Poola Toni, Laihia; Ranta Toni, Vaasa.

Sedu Ähtäri, Koulutie 

Kone- ja tuotantotekniikan pt, koneistaja: Korpisalo Sinna, Ähtäri; Lahtinen Jussi, Ähtäri (myös yo-tutkinto Ähtärin lukio); Lehtinen Matti, Alavus; Piipponen Topias, Soini.

Kone- ja tuotantotekniikan pt, levyseppähitsaaja: Mäkiranta Jori, Ähtäri; Rantakangas Severi, Alajärvi; Rantanen Ilmari, Virrat; Välinen Topi, Alavus; Ylimäki Jaakko, Ähtäri.

Kotityö- ja puhdistuspalvelujen pt, kodinhuoltaja: Rantakytö Emma, Soini. 

Matkailupalvelujen at: Gül Vilma, Alavus; Smirnova Anna, Lapua.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan pt, toimitilahuoltaja: Pölönen Neea, Alavus. 

Rakennusalan pt, talonrakentaja: Eklund Gabriel, Alavus; Kallio Toni, Ähtäri; Lehtonen Verneri, Virrat; Paavola Aleksi, Ähtäri.

Ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Järvimäki Johanna, Alavus.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja.

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala: Eteläaho Taina, Soini; Kakkuri-Iivonen Riitta, Virrat; Koivula Elina, Alavus; Lehtinen Kirsi, Ähtäri, Lehtisaari Virpi, Alavus; Nikoskinen Jaana, Ähtäri; Nieminen Tuire, Virrat; Palomäki Suvi, Alavus; Pohjonen Eila, Ähtäri; Saari Marita, Ähtäri; Rautio Ilona, Ähtäri; Sepponen Anneli, Alavus; Suhonen Kalle, Alavus; Ylä-Kojola Tanja, Alavus.

Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala: Multaniemi Janika, Ähtäri.

Sähkö- ja automaatioalan pt, sähköasentaja: Uusitalo Peetu, Alavus.

Sedu Ähtäri, Tuomarniementie 

Metsäalan pt, metsäkoneenkuljettaja: Hakala Ville, Lapua; Hietanen Ville, Ähtäri; Heikkilä Severi, Alavus; Isomäki Jussi, Ähtäri; Junttila Matias, Isojoki; Kananoja Ville, Ilmajoki; Kontoniemi Ville, Alavus; Uuttera Roni, Keuruu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.