Sedusta toukokuussa valmistuneet

Sedusta toukokuussa valmistuneet.

Sedu Ilmajoki, Ilmajoentie

Maatalousalan at, maatilatyöntekijä: Järvi-Laturi Janne, Laihia.

Maatalousalan pt, eläintenhoitaja: Sorri Henna, Laihia; Uusi-Pohjola Anni, Seinäjoki.

Maatalousalan pt, maaseutuyrittäjä: Annala Anssi, Kauhava; Kanto Lilja, Seinäjoki; Karhu Henri, Seinäjoki; Kiikka Joona, Seinäjoki; Kristola Joni, Ilmajoki; Lampinen Enni, Ilmajoki; Pasto Juho, Seinäjoki; Vesala Atte, Lapua; Viinamäki Mika, Kurikka.

Sedu Kurikka

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun pt, kuvallisen ilmaisun toteuttaja: Ahva Veera, Vaasa; Kapanen Sanna, Kurikka; Pitkämö Minni, Kurikka (myös yo-tutkinto).

Puuteollisuuden pt, puuseppä: Koivulampi Erno, Kauhajoki.

Rakennusalan pt, talonrakentaja: Siniketo Aaro, Kurikka.

Ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Varismäki Markus, Teuva.

Sosiaali- ja terveysalan pt, lähihoitaja.

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala: Kujanpää Taru, Kurikka;  Lylander Miia, Kurikka; Viinamäki Marjo, Kurikka.

Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala: Kankaanpää Venla, Kauhajoki; Laakso Taija, Kauhajoki; Panttila Heidi, Kauhajoki; Peltola Vilma, Kurikka; Saari Sofia, Kurikka; Viherlampi Mikko, Kurikka.

Sähkö- ja automaatiotekniikan pt, sähköasentaja: Ala-Korpela Jaakko, Kurikka (myös yo-tutkinto); Alanen Lauri, Kurikka (myös yo-tutkinto); Hietaharju Niko, Ilmajoki; Huhtasaari Tommi, Kurikka; Immonen Eetu, Kurikka; Kamppinen Jim, Teuva; Latosaari Joni, Kurikka; Mäki Perttu, Ilmajoki; Syrjälä Topias, Kurikka; Uusi-Luomalahti Risto, Kihniö.

Taideteollisuusalan pt, restaurointialan osaamisala, artesaani: Tiilikka Josefiina, Seinäjoki; Williams Debi, Seinäjoki.

Taideteollisuusalan pt, sisustusalan osaamisala, artesaani: Erkkonen Katja, Seinäjoki; Pohjola Julia, Seinäjoki.

Talotekniikan pt, putkiasentaja: Erkkonen Jani, Kurikka; Hakkola Riku, Kurikka; Harju Venni, Teuva; Hirsimäki Veeti, Ilmajoki; Hissa Juuso, Kurikka; Lehtineva Oskari, Kurikka; Mäenpää Joona, Kurikka; Mäki Arttu, Kurikka; Niemi Aku-Petteri, Kurikka; Ojala Juho, Teuva; Rajala Kosti, Kurikka; Sillanpää Jimi, Kurikka; Tikkala Matias, Kurikka.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan pt, elektroniikka-asentaja: Sorri Joel, Lohja.

Turvallisuusalan pt, turvallisuusvalvoja: Kiviniemi Mikael, Kurikka; Minni Ada, Isokyrö; Salomäki Kerttu, Ilmajoki; Viemerö Veera, Seinäjoki.

Sedu Lapua 

Autoalan pt, ajoneuvoasentaja: Hanhikoski Eetu, Seinäjoki; Kankaanpää Miro, Kauhava; Kylmälä Joonas, Seinäjoki; Ukonmäki Mikael, Alajärvi.

Kone- ja tuotantotekniikan pt, levyseppähitsaaja: Erkkilä Ossi, Kauhava; Hanhikoski Eelis, Lapua; Kangastie Jerry, Alajärvi.

Liiketoiminnan pt, merkonomi: Kohtala Eevi, Lapua; Perälä Iina, Lapua; Rajala Lotta, Kauhava; Rintala Ville, Lapua.

Matkailualan pt, matkailupalvelujen tuottaja: Männikkö Emmi, Seinäjoki (myös yo-tutkinto); Silvonen Hanne, Seinäjoki.

Rakennusalan pt, talonrakentaja: Eskeli Kimi, Lapua; Heikkilä Hannes, Lapua; Härmä Sami, Lapua; Latvateikari Miro, Lapua; Talvitie Tuukka, Lapua.

Ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Kokkala Terhi, Lapua.

Sosiaali- ja terveysalan pt, sairaanhoidon ja huolenpidon oa, lähihoitaja: Nikkola Saija, Lapua.

Sähkö- ja automaatioalan pt, sähköasentaja ja automaatioasentaja: Juntunen Jussi, Lapua; Luoma Jimi, Lapua; Perämäki Paavo, Lapua; Pitkämäki Patrik, Lapua; Seppälä Toni, Lapua; Takaluoma Samu, Lapua; Talvitie Juuso, Lapua; Tuulensuu Osku, Lapua.

Talotekniikan pt, putkiasentaja: Kujanpää Janne, Lapua; Mäenpää Veeti, Lapua; Perälä Samuel, Lapua.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan pt, ICT-asentaja: Hosianaho Petri, Kauhava; Keltamäki Tommi, Seinäjoki; Maunula Jere, Lapua; Pietilä Roni, Lapua; Seppälä Teemu, Lapua; Siuruainen Mikael, Seinäjoki; Tuomaala Mika, Evijärvi; Tuomola Niko, Lapua.

Sedu Rengonharju 

Logistiikan pt, autonkuljettaja: Kujala Ella, Seinäjoki; Rajahalme Marko, Ilmajoki; Syrjälä Jesse, Seinäjoki.  

Logistiikan pt, varastonhoitaja: Aittala Emma, Kauhajoki; Antila Larissa-Sofia, Kurikka; Nieminen Esa, Seinäjoki; Stenberg Tony, Seinäjoki; Uittomäki Mikael, Seinäjoki.

Logistiikan pt, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Alakortes Juho, Isojoki; Haapoja Niko, Seinäjoki; Harju Minttu, Karvia; Harju Samuli, Seinäjoki; Huhtanen Aleksi, Seinäjoki; Högdahl Christer, Kauhava;  Kanervala Niko, Seinäjoki; Kangasniemi Tomi, Isojoki; Kenkkilä Tarja, Ilmajoki; Koivusalo Maria Kristiina, Seinäjoki; Kuusisto Jere, Kurikka (myös yo-tutkinto); Laurila Ville-Veikko, Lapua; Lazaroo Jeremy, Isokyrö; Maksimchuk Oleksandr, Seinäjoki; Muotio Jyri, Seinäjoki; Mäenpää Joni, Ilmajoki;  Mäkinen Martti, Vimpeli; Nikula Aleksi, Kauhava; Parikka Teemu, Seinäjoki; Peltoniemi Atte, Teuva; Peuralahti Mikko, Isojoki; Pihala Jiri, Karvia; Piirainen Miika, Seinäjoki; Pinomäki Hanna, Lapua; Rinta-Kyttä Mikko, Ilmajoki; Roponen Oskari, Seinäjoki;  Sahlberg Minna, Kurikka; Salo Jere, Seinäjoki; Sukuvaara Jiri, Lapua; Syngelmä Tatu, Seinäjoki; Syrjälä Niko, Kurikka; Törönen Jimi, Ilmajoki; Virnala Eetu, Kurikka.

Rakennusalan pt, maarakennuskoneenkuljettaja: Kangas Ville, Isokyrö; Kaunisto Mika, Kurikka; Majamäki Tommi, Seinäjoki; Matinlassi Tuomas, Isokyrö; Mullo Arttu, Vaasa; Rantamäki Mikko, Seinäjoki; Rinta-Säntti Tommi, Teuva; Savolainen Hannes, Hämeenlinna; Vuorela Henry, Kauhava; Ylenius Benjamin, Seinäjoki.

Sedu Seinäjoki, Rastaantaival  

Kone- ja tuotantotekniikan pt, koneasentaja: Kaartinen Robert, Seinäjoki; Kultti Ville, Seinäjoki.

Kone- ja tuotantotekniikan pt, koneistaja: Kallio Roosa, Seinäjoki; Ojala Anna, Alavus; Peltokangas Eero, Kuortane; Peltokoski Leevi, Seinäjoki, Suikkanen Jere, Seinäjoki.

Kone- ja tuotantotekniikan pt, levyseppähitsaaja: Isotalous Konsta, Seinäjoki; Leppämäki Dani, Kuortane; Mäki-Teppo Kimi, Seinäjoki; Saranpää Nico, Seinäjoki.

Pintakäsittelyalan pt, maalari: Ala-Renko Oona, Ilmajoki; Huhta Laura, Lapua; Häkki Iris, Seinäjoki; Jaakkola Jenna, Seinäjoki; Lampinen Janette, Alavus.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, henkilökohtainen avustaja ja kodinhuoltaja: Laboudi Minttu, Ilmajoki.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja: Etelälahti Iida, Seinäjoki; Halmesmäki Tanja, Seinäjoki; Kangasniemi Anna-Maria, Ähtäri; Laaja Eija, Ilmajoki; Lepistö Taru, Seinäjoki; Mäenpää Annika, Lapua; Niemistö Hanna, Seinäjoki; Pihlaja Mira, Seinäjoki; Rinne Heidi, Alavus.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja ja kodinhuoltaja: Haapala Sanni, Ilmajoki.

Rakennusalan pt, talonrakentaja: Raittila Miro, Kurikka, Syrjä Arttu, Isokyrö.

Talotekniikan pt, putkiasentaja: Hietikko Elmo, Ilmajoki; Heimovirta Eetu, Kauhava; Keski-Porkkunen Eelis, Seinäjoki.

Sedu Seinäjoki, Suupohjantie

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto: Mäkelä Marleena, Vimpeli.

Hius- ja kauneudenhoitoalan pt, kampaajatyön osaamisala: Kuusisaari Roosa, Seinäjoki (myös yo-tutkinto); Ritola Essi, Seinäjoki.

Isännöinnin ammattitutkinto: Isokangas Jaakko, Vaasa; Mäki-Saari Timo, Lapua.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Hakola Mira, Alavus; Hautala Maarit, Kauhava; Luoma Päivi, Kauhava.

Kasvatus- ja ohjausalan at, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisala: Altti Sonja, Alavus; Brännfors Kati, Seinäjoki; Geydarova Anna, Seinäjoki; Hiekka Karoliina, Ilmajoki; Ivaska Katja, Seinäjoki; Järvistö Markus, Seinäjoki; Kärki Sarita, Seinäjoki; Lokotskova Oxana, Seinäjoki; Marjomäki Satu, Seinäjoki; Mikkola Minna, Seinäjoki; Nevala Marjo, Seinäjoki; Rantala Riitta, Kauhava; Riippi Heidi, Seinäjoki; Tastula Jenni, Alavus; Uusimäki Hanne, Seinäjoki.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala: Assinen Heini, Seinäjoki; Hartikainen Anna-Kaisa, Seinäjoki; Linden Susan, Seinäjoki; Upola Jasmin, Seinäjoki.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala: Ojala Virpi, Seinäjoki; Uusi-Jaakkola Aleksi, Seinäjoki.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Taloushallinnon osaamisala: Ollikainen Veera, Lapua; Unkeri Mirka, Seinäjoki.

Liiketoiminnan pt, merkonomi: Annala Vivika, Ilmajoki; Haapaneva Jimi, Seinäjoki; Hakamaa Emilia, Seinäjoki; Harviala Janina, Seinäjoki; Hautala Ida, Seinäjoki; Heikkilä Roope, Seinäjoki; Heinonen Sofia, Seinäjoki; Istanmäki Sirpa, Seinäjoki; Jaakkola, Vilho, Ilmajoki; Ketola Ulriikka, Seinäjoki; Kivineva Nina, Kurikka; Kivistö-Rahnasto, Veeti, Ilmajoki; Korpinen Eero, Honkajoki; Latvala Joel, Seinäjoki; Leppiniemi Mika, Seinäjoki; Majamäki Niina, Seinäjoki; Malolo Robbie, Seinäjoki; Martikainen Miika, Seinäjoki; Piittisjärvi Tytti, Seinäjoki; Päällysaho Tiitus, Seinäjoki; Rintamäki Kaarlo, Multia; Tuuri Jenna, Seinäjoki; Ullakko Tatu, Ilmajoki.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Lo Giudice Francesca, Laihia.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto: Lahtela Jonna, Seinäjoki.

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto: Veikkola Petri, Lapua.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto: Komi Maria, Seinäjoki; Vuorela Anna-Maija, Vaasa.

Yrittäjän ammattitutkinto, Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala: Baburets Roman, Seinäjoki; Niyimpa Honore, Turku.

Yrittäjän ammattitutkinto, Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala: Odupitan Aminat, Vaasa; Uboegbulam Princess, Espoo.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja.

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala: Armario Hallila Alaine, Seinäjoki; Rantamäki Neea, Lapua; Twaysan Shihab, Seinäjoki.

Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala: Bäcklund Nante, Lapua; Husseini Habibullah, Seinäjoki; Kokko Jolanda, Seinäjoki; Martikkala Lumi, Seinäjoki; Nevalainen Katariina, Seinäjoki; Nieminen Milla, Seinäjoki; Peltola Siiri, Seinäjoki; Toivio Enna, Ilmajoki; Valkeinen Krista, Seinäjoki.

Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala: Jouppi Annika, Seinäjoki; Lehtimäki Elina, Karvia; Mustikkamaa Joona, Seinäjoki; Ranta-Panula Arto, Seinäjoki; Takamäki Neea, Lapua; Tuurinmäki Sani, Lapua.

Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala: Björkqvist Milla, Seinäjoki; Elomaa Krista, Alavus; Henttonen Jenna, Seinäjoki; Hirvelä Essi, Seinäjoki; Laitila Laura, Seinäjoki; Lehtonen Terhi, Kauhava; Marttila Minttu, Seinäjoki; Mäki Jaana, Seinäjoki; Pakka Eerika, Isokyrö; Ranta-aho Rasmus, Seinäjoki; Ripatti Essi, Alajärvi; Ruohoniemi Kaisa, Seinäjoki; Saunala Pinja, Seinäjoki; Siltamäki Emmalotta, Seinäjoki; Vaaranmaa Sonja, Ilmajoki; Vainionpää Olli, Ilmajoki.

Suunhoidon osaamisala: Ahvenlampi Essi, Seinäjoki; Culjevic Samra, Seinäjoki; Harju Satu, Seinäjoki; Jokiaho Leena, Ähtäri; Kujala Rosanna, Seinäjoki; Loppi Venla, Seinäjoki; Sillanpää Tiia, Ilmajoki; Susi Saara, Seinäjoki.

Vammaistyön osaamisala: Penttinen Svetlana, Seinäjoki.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Perustason ensihoidon osaamisala, perustason ensihoitaja: Altti Janina, Alavus; Hirsimäki Salla, Seinäjoki; Hirvelä Matleena, Seinäjoki; Jokilahti, Minttu, Seinäjoki; Kankaanpää Niko, Seinäjoki; Kotala Miisa, Seinäjoki; Laitamäki Annika, Seinäjoki; Latvala Anu, Kauhava; Laukka Lotta, Seinäjoki; Loukasmäki Roosa, Seinäjoki; Männistö Maria, Seinäjoki; Riihimäki Tiia, Seinäjoki; Sarvela Emma, Seinäjoki; Yli-Paavola Eerika, Seinäjoki.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, koulutus hoiva-avustamisen työtehtäviin: Myllymäki Seija, Soini; Ulvila Sari, Alavus.

Tieto- ja viestintätekniikan pt, datanomi: Honkaniemi Hugo, Seinäjoki; Kuusela Juha, Ilmajoki; Lehtimäki Viljami, Seinäjoki; Lång Timi, Kaustinen; Orrenmaa Matti, Kauhava; Perälä Joona, Seinäjoki; Salmi Mikko, Seinäjoki; Uusi-Kakkuri Lassi, Seinäjoki; Ylikojola Oskari, Seinäjoki.

Sedu Seinäjoki, Törnäväntie 

Autoalan pt, ajoneuvoasentaja: Ala-Kokkila Juuso, Kuortane; Haapala Jooel, Kurikka; Iloniemi Matti, Seinäjoki, Kaipio Juuso, Seinäjoki; Kalliolahti Eetu, Kuortane; Koski Aleksi, Alavus; Lahtinen Eero, Seinäjoki; Laitila Tuukka, Seinäjoki; Lantto Juho, Seinäjoki; Mastomäki Matias, Alavus; Mäkiviita Jani, Kurikka; Ollinkoski Eero, Seinäjoki; Rajala Vesa, Kauhava; Rijal Kshettri Bhuparaj, Seinäjoki; Salovaara Olli, Kurikka; Teerioja Juuso, Karvia; Tiuraniemi Matti, Seinäjoki; Puntanen Markus, Seinäjoki; Wallius Justus, Ilmajoki.

Autoalan pt, autokorikorjaaja: Puttonen Petra, Lapua, Rintala Jere, Seinäjoki.

Elintarvikealan pt, elintarvikkeiden valmistaja: Koivuniemi Riina, Ilmajoki; Mäkelä Mira, Seinäjoki. 

Elintarvikealan pt, leipuri-kondiittori: Halonen Ursula, Vaasa; Kankaisto Elina, Seinäjoki; Kankaisto-Kujala Maarit, Seinäjoki; Koskela Sanna, Seinäjoki; Mukari Eveliina, Seinäjoki; Mylläri Taru, Vaasa; Rasku Noora, Seinäjoki; Riippi Anna-Sofia, Teuva; Rintanen Sanna, Kauhava; Rintaniemi Henna, Lapua; Saukko Elina, Seinäjoki; Soininen Ella, Kihniö; Vainionpää Emma, Teuva; Viita Anna, Lapua; Virtanen Sarita, Seinäjoki.

Elintarvikealan pt, lihatuotteiden valmistaja: Hautala Sami, Seinäjoki; Kauppinen Roope, Kannonkoski.

Elintarviketeollisuuden at, liha-alan osaamisala: Fingerroos Mandi, Rauma; Helminen Eija, Eura; Hietikko Keijo, Kurikka; Kivimäki Iina, Eura; Koskela Emmi, Ulvila; Nieminen Lea, Eura; Peura Soile, Pori; Pihkanen Piret, Rauma; Rinta-Piirto Hannu, Kurikka; Torkkeli Iina, Rauma.

Elintarviketeollisuuden at: Nummila Mia, Turku; Rawat Pardeep, Turku; Seng-Kupiainen Chintana, Turku; Yakivets Jurgita, Pöytyä.

Erityisruokavaliopalvelujen eat, dieettikokki: Arvonen Sara, Porvoo; Huhti Sirpa, Ruovesi; Hämäläinen Tiina, Lieksa; Kivimäki Irene, Kangasala; Nikula Jenni, Kaustinen; Povenius Katja, Riihimäki; Tahvanainen Annu, Kärkölä; Virtanen Sirpa, Soini; Välisaari Maarit, Sysmä.

Henkilöautomekaanikon at: Lehtonen Erkki, Kauhajoki; Perälä Tapio, Lapua.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Ahola Saara, Seinäjoki

Ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Annola Heli, Seinäjoki; Kharsa Saja, Seinäjoki; Maiboroda Trina, Seinäjoki; Ollila Virpi, Seinäjoki; Piirto Viivi, Kauhajoki; Rajala Kiia, Alavus; Rantanen Susanna, Seinäjoki; Viitala Aki, Ilmajoki; Vitikkala Joni, Seinäjoki.

Ravintola- ja catering-alan pt, tarjoilija; Haidari Nazila, Seinäjoki; Syrjälä Jutta, Seinäjoki; Takala Mia, Seinäjoki.

Ravintolan asiakaspalvelun at, baarimestari: Böök Jasmin, Kauhava.

Sähkö- ja automaatioalan at, sähköasentaja: Kultalahti Otto, Seinäjoki.

Sähkö- ja automaatioalan pt, automaatioasentaja: Hirvi Lasse, Seinäjoki; Järvilehto Jarkko, Kurikka; Ketola Toni, Seinäjoki; Latvakangas Heikki, Seinäjoki; Leppänen Markus, Alavus; Luoma Samuel, Seinäjoki; Manni Antti, Seinäjoki; Perkiö Petri, Isokyrö; Savolainen Joonas, Seinäjoki; Soini Rami, Seinäjoki; Ylä-autio Tuukka, Seinäjoki.

Sähkö- ja automaatioalan pt, sähköasentaja: Haapa-aho Lassi, Seinäjoki; Herrala Eetu, Seinäjoki; Häkki Samuel, Seinäjoki; Laitila Aleksi, Seinäjoki; Mustapää Teemu, Kuortane; Niemistö Sami, Seinäjoki; Piksilä Arttu, Seinäjoki; Talasmäki Tomi, Seinäjoki; Tienhaara Jesse, Seinäjoki; Vähä-Koivisto Niklas, Seinäjoki; Välimaa Juho, Seinäjoki; Wiik Tino, Seinäjoki; Ämmänkoski Aatu, Seinäjoki.

Sähkö- ja automaatioalan pt, sähköasentaja ja automaatioasentaja: Heikkilä Mikael, Seinäjoki; Husa Jussi, Seinäjoki; Ijäs Toni, Seinäjoki; Iskala Joni, Seinäjoki; Iso-Tuisku Heikki, Ilmajoki; Katila Vesa, Kurikka; Kivimäki Oskari, Alavus; Korkiamäki Viljami, Seinäjoki; Kuronen Joel, Seinäjoki; Kyntäjä Teemu, Seinäjoki; Leikkari Miska, Seinäjoki; Leppälä Riku, Kurikka; Muotio Roni, Kurikka; Pelkkikangas Juuso, Seinäjoki; Pukkinen Emil, Seinäjoki; Viitala Jaakko, Kauhava; Välisaari Eemeli, Seinäjoki; Yli-Hukkala Teemu, Alavus; Pihlajamäki Juha, Seinäjoki; Anttila Joni, Ilmajoki; Hast Jussi, Kauhava; Perkiö Tuomas, Seinäjoki; Poikkimäki Erkki, Seinäjoki.

Sähkö- ja automaatiotekniikan pt, sähköasentaja: Pollari Toni, Seinäjoki; Rajala Juho, Seinäjoki.

Tekstiili- ja muotialan pt, mittatilausompelija: Helo Saana, Seinäjoki; Luhtala Jaana, Lapua; Petäys Heini, Kurikka; Sarpo Katri, Seinäjoki.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan pt, ICT-asentaja: Jokiaho Veeti, Seinäjoki; Karhunen Kalle, Seinäjoki; Kivistö Veeti, Seinäjoki; Köykkä Julius, Seinäjoki; Leikkari Lauri, Seinäjoki; Murtosaari Sami, Seinäjoki; Ora Juha, Seinäjoki; Päivärinta Aleksi, Seinäjoki; Rajamäki Matti, Seinäjoki; Rantala Niko, Seinäjoki; Seddiqi Romal, Seinäjoki; Uusi-Äijö Iiro, Ilmajoki; Viianen Ville, Ilmajoki.

Sedu Vaasa

Logistiikan pt, linja-autonkuljettaja: Rinta-aho Joonas, Vaasa

Logistiikan pt, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Ketola Eetu, Keminmaa; Malmberg Marek, Seinäjoki; Poola Toni, Laihia; Ranta Toni, Vaasa.

Sedu Ähtäri, Koulutie 

Kone- ja tuotantotekniikan pt, koneistaja: Korpisalo Sinna, Ähtäri; Lahtinen Jussi, Ähtäri (myös yo-tutkinto Ähtärin lukio); Lehtinen Matti, Alavus; Piipponen Topias, Soini.

Kone- ja tuotantotekniikan pt, levyseppähitsaaja: Mäkiranta Jori, Ähtäri; Rantakangas Severi, Alajärvi; Rantanen Ilmari, Virrat; Välinen Topi, Alavus; Ylimäki Jaakko, Ähtäri.

Kotityö- ja puhdistuspalvelujen pt, kodinhuoltaja: Rantakytö Emma, Soini. 

Matkailupalvelujen at: Gül Vilma, Alavus; Smirnova Anna, Lapua.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan pt, toimitilahuoltaja: Pölönen Neea, Alavus. 

Rakennusalan pt, talonrakentaja: Eklund Gabriel, Alavus; Kallio Toni, Ähtäri; Lehtonen Verneri, Virrat; Paavola Aleksi, Ähtäri.

Ravintola- ja catering-alan pt, kokki: Järvimäki Johanna, Alavus.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja.

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala: Eteläaho Taina, Soini; Kakkuri-Iivonen Riitta, Virrat; Koivula Elina, Alavus; Lehtinen Kirsi, Ähtäri, Lehtisaari Virpi, Alavus; Nikoskinen Jaana, Ähtäri; Nieminen Tuire, Virrat; Palomäki Suvi, Alavus; Pohjonen Eila, Ähtäri; Saari Marita, Ähtäri; Rautio Ilona, Ähtäri; Sepponen Anneli, Alavus; Suhonen Kalle, Alavus; Ylä-Kojola Tanja, Alavus.

Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala: Multaniemi Janika, Ähtäri.

Sähkö- ja automaatioalan pt, sähköasentaja: Uusitalo Peetu, Alavus.

Sedu Ähtäri, Tuomarniementie 

Metsäalan pt, metsäkoneenkuljettaja: Hakala Ville, Lapua; Hietanen Ville, Ähtäri; Heikkilä Severi, Alavus; Isomäki Jussi, Ähtäri; Junttila Matias, Isojoki; Kananoja Ville, Ilmajoki; Kontoniemi Ville, Alavus; Uuttera Roni, Keuruu.

Jaa juttu: