Soinin kunnanhallitus 24.5.: Kolme uutta hakijaa hallintojohtajaksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Kaikkiaan hakijoita on nyt 12, josta yksi on perunut hakemuksen. Haastatteluun kutsutaan Eeva-Marja Jokinen, Jouni Pummila ja Jari Salonen.

HALLINTOSÄÄNNÖN muutosta valmistellaan valtuuston hyväksyttäväksi. Ehdotuksen mukaan luottamustoimielin valitsisi vain johtoryhmän ja vastuuviranhaltijat, muut valinnat suorittaisivat kyseisen alan viranhaltijat. Tekninen lautakunta päättäisi kaikki urakat, nyt osa päätetään kunnanhallituksessa. Kaava-asioiden valmistelu menisi suoraan kunnanhallitukseen. Hallitukselle tuotaisiin tiedoksi vain ne päätökset, joista on kuntalain mukainen valitusoikeus. Yksittäisissä päätöksissä toimivaltaa siirretään alemmalle tasolle.

KUNNANHALLITUKSELLE tuotiin tiedoksi Vuorenmaan tilanne. Vaasan hovioikeus on 14.5.2021 ilmoittanut, että Erämaan Elämyskeskus Oy:n vahingonkorvausasiassa hovioikeus on myöntänyt valittajalle osittaisen jatkokäsittelyluvan koskien alv-tilityksiä. Pääasiallinen vastine on se, että Vuorenmaan toiminta on liiketoimintana aina ollut arvonlisäverollista toimintaa, ja kunta on 1.1.2014 lukien hakeutunut kiinteistön luovutuksesta arvonlisäverovelvolliseksi. Vastine on toimitettu Vaasan hovioikeuteen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.