Sampo Niemitalosta Voima-asennuksen toimitusjohtaja

Sampo Niemitalo on Voima-asennuksen uusi toimitusjohtaja.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Latvala työskentelee yhtiön palveluksessa syksyyn saakka, jonka jälkeen hänen on tarkoitus siirtyä eläkkeelle. Samassa yhteydessä myös yhtiön Vimpelin toimipisteen asennuspäällikkö Ari Matintupa jää pois asennustoiminnan tehtävistä ja siirtyy hoitamaan konserniyhtiö Trifitek Finland Oy:n toimintaa.

Jatkossa Vimpelin toimipisteessä asennustoiminnan asiakkaita palvelevat Sampo Niemitalo ja Janne Rantakangas sekä Lappajärven toimipisteessä Antero Väkeväinen.

Voima-asennus Oy on sähköalan yritys, jonka toimialaa ovat sähköasennukset, sähköurakointi ja tarvikemyynti sekä ilmalämpöpumppujen myynti ja asennukset. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Vimpelissä, Lappajärvellä ja Ilmajoella, yhtiö toimii Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella. Yhtiön palveluksessa on noin 20 sähköalan ammattilaista. Yhtiö kuuluu Voima-konserniin, jonka emoyhtiö on Vimpelin Voima Oy, konserniin kuuluu lisäksi Trifitek Finland Oy. Konsernin palveluksessa on noin 30 työntekijää.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.