Evijärveläisnuori menestyi taitoluistelukilpailuissa

Evijärveläinen Siri Sulkakoski on menestynyt tällä kaudella hienosti taitoluistelussa. Kuva: Annika Blomqvist

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

12-VUOTIAS evijärveläinen, pietarsaarelaista Jeppis Skating -taitoluisteluseuraa edustava Siri Sulkakoski on menestynyt kuluneen kauden kilpailuissa hienosti.

Hän sijoittui kolmanneksi sekä Kajaanin taitoluistelijoiden kutsukilpailussa, joka pidettiin lokakuussa viime vuoden puolella, että Keuruun taitoluistelijoiden marraskuisessa kutsukilpailussa. Lisäksi kevätkaudella 28. helmikuuta Seinäjoen virtuaalikutsukilpailussa hän sai erityismaininnan kauniista vaakaliu’ustaan.

Sulkakoski on harrastanut taitoluistelua viitisen vuotta, joista hän on kilpaillut kolme vuotta. Hän kertoo harjoittelevansa kahdeksan kertaa viikossa.

Syyskauden kilpailut päästiin käymään paikan päällä, mutta kevätkauden kisat käytiin virtuaalisesti. Kilpailusuoritukset kuvattiin omassa hallissa ja ne lähetettiin kilpailun järjestäjille ja tuomareille arvioitaviksi. Arvioinnin jälkeen kisat striimattiin.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.